N-able Passportal er integrert med RMM, N-central og Take Control! Passportal gjør deg som MSP sikrere, samtidig som du kan utvikle kommersielle passord tjenester på produktet.

La oss vise deg systemet i bruk, helt gratis og uforpliktende.
account_tree

Hva

N -able™ Passportal™ er verktøyet som hjelper deg å holde tilganger i hendene til dem som trenger det, og vekke fra de som ikke gjør det ved å kontrollere passordtilgang til kundeenheter, nettverk og applikasjoner. N -able™ Passportal™ er designet for å effektivisere IT-konsulenters hverdag ved å sette all klient kunnskap og tilgangskontroller tilgjengelig i en enkel konsoll. N -able™ Passportal™ har mulighet for å lage personlige passord hvelv og bedriftshvelv, hvor bedriften selv velger hvem som får tilgang.

Hvem

N -able™ Passportal™ er for MSP-er som vil levere komplett passord-håndtering til sine kunder. N -able™ Passportal™ forenkler dokumentasjonsprosessen ved å følge førsteklasses MSP-standarder rundt hva som skal dokumenteres og hvordan. Ved et enkelt klikk tilrettelegger du for at dine IT-konsulenter har alt de trenger for å tilby tjenester. N -able™ Passportal™ lar deg lenke passord, dokumenter, KB-artikler, sertifikater, serienummer og mye mer.

people
lightbulb

Hvorfor

N -able™ Passportal™ er markedets beste verktøy for passordhåndtering. Verktøyet genererer sterke passord, det eliminerer gjenbruk av passord og automatiserer rutinemessig endring av passord. N -able™ Passportal™ gir deg full kontroll ved å vedta og demonstrere fremgangsmåter for passordstyring, sporing av endringer, håndheving av sterke passord og angi når passord skal utløpe. N -able™ Passportal™ er produktet som lar deg levere service til hele kundemassen på en oversiktlig måte.

INTRANET + N-able

N-able utvikler ledende verktøy og rådgiving for MSP-er verden over.

Intranet har vært N-ables utvalgte partner i Norge siden 2009, og sammen gir vi deg bærekraftige kommersielle løsninger for automatisering av IT-drift og -sikkerhet.

I nesten 30 år har vi hjulpet våre IT-partnere med å lykkes

Noen av N-ABLE’s mange utmerkelser

Andre tjenester og teknologier fra N-able

N-able MDR

Gi kundene verdensledende døgnet-rundt-beskyttelse til konkurransedyktige priser
Les mer

Send oss en melding – vi svarer raskt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dette sier kundene våre

Dette sier
kundene våre

Hold deg oppdatert

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevpåmelding

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
keyboard_arrow_up