Norges mest solgte og etablerte system for drift og sikring, gir deg en komplett verktøykasse for dine IT-operasjoner og leveranser i ett enkelt dashboard.

La oss vise deg systemet i bruk, helt gratis og uforpliktende.
account_tree

Hva

N-able® N-sight (RMM) er en 3-1 skybasert løsning for å administrere, overvåke og sikre dine kunders enheter alt i et enkelt dashbord. Basert på ledende teknologier finner du verktøy for alt ifra fjernstyring, patching og utvikling av selvrettende prosesser for typiske driftshendelser. I tillegg får du et saksbehandling system og effektiv fakturering. IT-drift handler i dag om å ta på seg ansvar og risiko. Med N-able N-sight deler vi mange tusen IT-konsulenters kompetanse og erfaring med deg slik at du uansett erfaring eller kompetanse kan jobbe smartere, tryggere og mer effektivt. Med N-sight på laget, får du tilgang til ferdigsydde løsninger for å sikre at du bruker minst mulig tid hele veien fra et problem oppstår, til det er bokført, løst og fakturert. I en verden hvor prisene er presset er det viktigere enn noensinne at du er effektiv og innehar størst mulig kvalitet i dine leveranser.

Hvem

N-sight er perfekt både for deg som ønsker en enkel fjernstyring med mulighet for feilretting, men skalerer også for deg som ønsker å automatisere prosesser og eliminere feil før det oppstår. På samme måte kan du enkelt slå på funksjoner som antivirus, backup og sikkerhetssjekker, men også utnytte systemet til å bli en fullblods drifts- eller sikkerhetsleverandør (MSP/MSSP) ved å ta i bruk avanserte automatiserings- og EDR-baserte sikkerhetsløsninger. Kort fortalt er N-sight perfekt for deg jobber innen IT med ansvar for drift og sikring. Gartner beskriver MSP-reisen i faser basert på hvordan du utøver dine leveranser. Enten du jobber reaktivt, proaktivt eller er en veletablert MSP på utkikk etter å kunne bygge på drift med sikkerhet, så passer N-sight for deg.

people
lightbulb

Hvorfor

N-sight er basert på bruken til tusenvis av MSP-er gjennom mange år og er en de facto standard innen Remote Management. Systemet er enkelt å ta i bruk ved at du stort sett slår på eller av det du ønsker å utnytte. Med N-able N-sight kan du håndtere Windows, Mac, Linux og nettverksenheter med samme enkelhet og oversikt. Enkel prising gjør investeringen forutsigbar og gir avkastning fra første «klikk» – Start i dag, fakturer i morgen! Du vokser i ditt eget tempo (PAY- AS-YOU-GROW) og blir belønnet etter volum. Jo mer du legger på bordet, jo mer satser vi på deg. Med oss som «butler», er du trygg på at du finner det du trenger for å utnytte systemet best mulig. Vi ser markedet gjennom dine øyne og sparrer med deg for at du skal kunne få best mulig avkastning på dine leveranser. N-able N-sight er for deg som ønsker å ha alt i et oversiktlig system, samtidig som du kan arbeide smartere, tryggere og mer effektivt!

INTRANET + N-able

N-able utvikler ledende verktøy og rådgiving for MSP-er verden over.

Intranet har vært N-ables utvalgte partner i Norge siden 2009, og sammen gir vi deg bærekraftige kommersielle løsninger for automatisering av IT-drift og -sikkerhet.

I nesten 30 år har vi hjulpet våre IT-partnere med å lykkes

Noen av N-ABLE’s mange utmerkelser

Andre tjenester og teknologier fra N-able

N-able MDR

Gi kundene verdensledende døgnet-rundt-beskyttelse til konkurransedyktige priser
Les mer

Send oss en melding – vi svarer raskt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dette sier kundene våre

Dette sier
kundene våre

Hold deg oppdatert

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevpåmelding

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
keyboard_arrow_up