N-able Mail Assure

N-able® Mail Assure™ gir deg den beste beskyttelsen av e-post i klassen, inkludert spamfiltrering, kontinuitet og manipuleringssikker arkivering.

La oss vise deg systemet i bruk, helt gratis og uforpliktende.
account_tree

Hva

Mail Assure bruker avansert teknologi for oppdagelse og fjerning av skadevare og virus, og får informasjon om trusseloppdagelser i sann tid fra over 2 millioner sikre domener. Spamfilteret i Mail Assure gjennomsøker og analyserer alle e-post meldinger, lenker og vedlegg, og bruker resultatene av disse søkene til å oppdatere spam databasen.

Hvem

Med N-able Mail Assure sørger du for at kundene dine alltid har tilgang til e-posten sin, via en skybasert portal, noe som er avgjørende for kontinuerlig forretningsdrift. Selv om den primære e-post tjenesten skulle svikte, har kundene tilgang til og kan motta og sende e-post fra hvilken som helst enhet.

people
lightbulb

Hvorfor

Det er viktig ha et ekstra sikkerhetslag hvor du forhindrer at skadelig mails kommer inn til dine kunder. Med Mail Assure har du alltid den siste funksjonaliteten. Siden det er et skybasert produkt trenger du ikke å tenke på oppskalering av for eksempel servere. Det er ikke behov for å sette inn ressurser verken på vedlikehold, oppgraderinger og lignende.

INTRANET + N-able

N-able utvikler ledende verktøy og rådgiving for MSP-er verden over.

Intranet har vært N-ables utvalgte partner i Norge siden 2009, og sammen gir vi deg bærekraftige kommersielle løsninger for automatisering av IT-drift og -sikkerhet.

I nesten 30 år har vi hjulpet våre IT-partnere med å lykkes

Noen av N-ABLE’s mange utmerkelser

Andre tjenester og teknologier fra N-able

N-able MDR

Gi kundene verdensledende døgnet-rundt-beskyttelse til konkurransedyktige priser
Les mer

Send oss en melding – vi svarer raskt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dette sier kundene våre

Dette sier
kundene våre

Hold deg oppdatert

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevpåmelding

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
keyboard_arrow_up