Produktet som skaper muligheter som gir ROI, gjennom å administrere komplekse nettverk med utrolig presisjon!

N-central er i korte trekk det ultimate verktøyet for at MSP-er skal yte topp service på en proaktiv måte.
La oss vise deg systemet i bruk, helt gratis og uforpliktende.
account_tree

Hva

N-central er det ultimate verktøy for NOC og Enterprise verden. Stikkord er automatisering og oversikt som er selve grunnlaget for effektiv, sikker og lønnsom drift! Automatisering bidrar til håndtering av komplekse omgivelser samtidig som du sparer hundrevis av supporttimer som du ofte ikke får fakturert. N-central sine automatiseringsmoduler går langt utenpå sine konkurrenter, og lar deg sette opp komplekse, sofistikerte oppgaver ved drag-and-drop, uten at du trenger å skrive en eneste linje med kode. Ved hjelp av profiler, regler og filtre kan du massekonfigurere og -oppdatere enheter på tvers av kunder. I tillegg gjør støtten for alle typer enheter; endepunkt, servere, mobiler, nettbrett, virtuelle maskiner, printere og IoT-enheter, at N-central er en ideell løsning for å håndtere komplekse miljø.

Hvem

N-central er perfekt for deg som ønsker å fullstendig kontroll over dine kunder sine miljø, og ønsker å håndtere alt i fra overvåkning og fjernstyring av servere og PC-er til switcher, rutere og brannmurer i ett og samme verktøy. Enten du ønsker å standardisere onboardingprosessen for nye kunder, forenkle patching eller strømlinjeforme support- og faktureringsprosessene, lar N-central deg skreddersy opplevelsen for maksimal utnyttelse. Ønsker du å administrere komplekse miljø med en utrolig presisjon, skalere virksomheten din uten å ansette flere teknikere samtidig som du beskytter kundene dine med bransjens fremste sikkerhetsfunksjoner.

people
lightbulb

Hvorfor

Når din virksomhet vokser og ditt IT-miljø blir stadig mer komplekst blir det desto mer viktig å tilby robuste løsninger. N-central tilbyr en verdensledende løsning for komplett oversikt og organisering av dine IT-miljøer. N-central hjelper deg med å levere raskere og mer effektiv service ved å gi deg en stor verktøykasse for fjernsupport. Du kan feilsøke og løse problemer fra baksiden uten å forstyrre brukere. Med N-central har du mulighet til å integrere mot PSA-systemer, slik at du sørger for en mest mulig strømlinjeformet leveranse uansett størrelse på kunder eller miljø. Med oss som «butler», er du trygg på at du finner det du trenger for å utnytte systemet best mulig. Vi ser markedet gjennom dine øyne og sparrer med deg for at du skal kunne få best mulig avkastning på dine leveranser.

INTRANET + N-able

N-able utvikler ledende verktøy og rådgiving for MSP-er verden over.

Intranet har vært N-ables utvalgte partner i Norge siden 2009, og sammen gir vi deg bærekraftige kommersielle løsninger for automatisering av IT-drift og -sikkerhet.

I nesten 30 år har vi hjulpet våre IT-partnere med å lykkes

Noen av N-ABLE’s mange utmerkelser

Andre tjenester og teknologier fra N-able

N-able MDR

Gi kundene verdensledende døgnet-rundt-beskyttelse til konkurransedyktige priser
Les mer

Send oss en melding – vi svarer raskt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dette sier kundene våre

Dette sier
kundene våre

Hold deg oppdatert

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevpåmelding

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
keyboard_arrow_up