Med HaloCRM kan du gi support fra hvor som helst og holde kundene fornøyde og oppkoblet via e-post, tekst, chat, tale og mye mer.

La oss vise deg systemet i bruk, helt gratis og uforpliktende.
account_tree

Hva

HaloCRM er en programvare for omnikanal-kundeservice som er utviklet for team som ønsker å effektivisere håndteringen av kundehenvendelser. HaloCRM tilbyr en intuitiv plattform som gjør det mulig for kundebehandlere å håndtere samtaler fra alle kanaler. Plattformen tar inn kundesamtaler fra Facebook, Facebook Messenger, e-post, SMS, chat, telefonsamtaler med mer, noe som eliminerer muligheten for ubesvarte henvendelser og øker kundetilfredsheten ved å åpne flere kommunikasjonskanaler.

Hvem

HaloCRM er egnet for en rekke ulike typer organisasjoner og bransjer, inkludert: Små bedrifter, mellomstore bedrifter, store bedrifter, salgs- og markedsføringsavdelinger, kundeserviceavdelinger og nettbutikker HaloCRM tilbyr vanligvis funksjoner som kontaktadministrasjon, salgsautomatisering, markedsføringsverktøy, rapportering og analyse, og tilpassbare funksjoner som kan tilpasses de spesifikke behovene til en organisasjon. Programvaren kan derfor tilpasses for en rekke ulike bransjer og organisatoriske størrelser.

people
lightbulb

Hvorfor

Bedrifter kan ha flere gode grunner til å vurdere bruk av HaloCRM eller andre CRM-systemer for å forbedre sin virksomhet. Samlet sett kan bruk av en CRM som HaloCRM hjelpe bedrifter med å bygge bedre forhold til kundene sine, øke inntektene, redusere kostnader og forbedre den generelle effektiviteten i organisasjonen. Det er imidlertid viktig å velge riktig CRM-system som passer best til bedriftens spesifikke behov og bransje.

INTRANET + HALO

Halos markedsledende IT-løsninger lar deg jobbe bedre, smartere og mer effektivt. Det tjener både du og kundene dine på.

Det er ikke tilfeldig at verdensledende selskaper som Microsoft, Siemens og Sony Music bruker Halos løsninger – eller at vi i Intranet har tatt dem inn i vår portefølje og har vært deres norske distributør i flere år.

I nesten 30 år har vi hjulpet våre IT-partnere med å lykkes

Noen av Halo’s mange utmerkelser

Andre tjenester og teknologier fra Halo

HaloITSM

Servicedesken som gjør IT-leveransene effektive og grønne
Les mer

HaloPSA

Illustrasjonsbilde av HaloPSA Intranet Distribusjon
Den beste alt-i-ett-løsningen for MSP-er og IT-leverandører!
Les mer

Send oss en melding – vi svarer raskt

Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Dette sier kundene våre

Dette sier
kundene våre

Hold deg oppdatert

Her kan du melde deg på vårt nyhetsbrev

Nyhetsbrevpåmelding

Navn(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
keyboard_arrow_up