Julehilsen fra Intranet Distribusjon

Året 2023 går mot slutten. I den anledning ønsker vi å takke alle våre partnere for godt samarbeid i året som er gått.

2023 er året hvor alt og alle ble minnet på at kunstig intelligens er noe man er nødt til å forholde seg til. Som med mange andre paradigmeskift ser man kanskje flere trusler enn fordeler. Vi med vår fartstid velger å se dette som en naturlig utvikling i veien mot «all inclusive» leveranser. Her handler det om å levere best mulig kvalitet til minst mulig risiko og kostnad. Da må man kunne tilføre erfaring og kompetanse i sine leveranser og det gjøres lettest med gode produkter. For oss ser vi dette tilgjengeliggjort med integrasjoner mot ChatGPT i både N-able og Halo-porteføljen.

På samme måte som ChatGPT har vært på de flestes tunge, har varslinger om prisstigninger også blitt noe vi er blitt nødt til å vende oss til. Økte kostnader og en svekket krone har skapt utfordringer også utenfor vår bransje. Det er å håpe at vi ser mindre av dette i 2024, men mye av dette er avhengig av konturer utenfor vår rekkevidde.

Våre produsenter:

N-able ser ut til å være ferdig med sine organisjonelle konsolideringer og vi ser fram til en rekke spennende lanseringer i året som kommer. I år har vi sett et inntog av en rekke nye funksjoner i allerede etablerte produkter; Backup for Microsoft Teams, Analytics for N-central og Managed EDR med mer.

Halo Service Solutions fortsetter å prioritere etterspurte funksjoner og etter å ha tatt det i bruk 100% selv, så må vi bare si at vi er forelsket. Porteføljen til Halo består nå av HaloPSA, HaloCRM og HaloITSM.

Nyeste medlem HaloCRM tilbyr en intuitiv plattform som gjør det mulig for kundebehandlere å håndtere samtaler fra alle kanaler. Plattformen tar inn kundesamtaler fra Facebook, Facebook Messenger, e-post, SMS, chat, telefonsamtaler med mer, noe som eliminerer muligheten for ubesvarte henvendelser og øker kundetilfredsheten ved å åpne flere kommunikasjonskanaler.

Vi gleder oss til å jobbe videre med dere også i det nye året, og kanskje ser vi dere allerede på seminar tidlig i februar.

Vi ønsker deg og dine en riktig god jul og et godt nyttår!

Hilsen oss i Team Intranet!

Se flere saker

keyboard_arrow_up