Om oss

Vi er Intranet Distribusjon

Selskapets ble etablert i 1996 som lokal ISP/MSP i Bergen, hvor Atle Opstvedt var en av 7 grundere. I mangel av suksess som ISP tok Atle Opstvedt selskapet videre alene og har foredlet sine tanker og leveransemodeller fra MSP verden til å forme selskapet til en ledende verdiøkende distributør for MSPer. Fra tidlig nittitall var det klart for oss at kvalitet i alle ledd med kompetanse og erfaring satt i system for optimale leveranser var veien å gå.

Som MSP pioner er vi den foretrukne partner for bedrifter som lever av å selge sine IT baserte tjenester. Vår kompetanse ligger i å bistå i etableringen av effektive og lønnsomme IT-tjenester innen sikring, drift og IT service management. Gjennom årene har vi bistått flere hundre IT forhandlere på MSP reisen fra reaktiv til automatisert leveransemodeller.

Vi har nettverk, erfaring og kompetanse fra en global verden som vi hjelper våre partnere til å relatere til norske forhold slik at du komponerer og priser dine produkter og tjenester riktig. Med ledende aktører som Acronis, Augmentt, Halo, N-able, Tech-Arrow, m.fl. som solide støttespillere, sørger vi også for at du har tilgang til de verktøy og produkter du trenger for å kunne ta større ansvar og risiko i dine leveranser.

I en verden som flyter over av tilbud og verktøy, synes verdien av å få en "guidet" tur sammen med en partner som brenner for din suksess å stadig mer etterspurt. Vi tenker langsiktig og er opptatt av at vår tilstedeværelse skal være en kontinuerlig merverdi!

"Vi eksisterer for å øke lønnsomheten til våre partnere gjennom riktige løsninger og økt avkastning"

Atle Opstvedt

Atle Opstvedt, CEO & Gründer

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer