Bli en del av Team Intranet!

Vi har lidenskap for å bidra til vekst og lønnsomhet for våre partnere. Siden 1996 har vi vært i front på fagkunnskap og markedsforståelse, og vi vet at det er menneskene bak konseptet som utgjør forskjellen.

Vår kompetanse ligger i det kommersielle i utviklingen av dine MSP tjenester. Det hjelper ikke at du har verdens beste produkt, hvis du ikke tjener penger på å levere det - vi bidrar med input på prising, pakketering og fremfor alt hvordan du skal presentere dette!

Her finner du en oversikt over våre ledige stillinger.

Kommersielle rådgivere / account managere innen IT tjenester

Dette er stillingen for deg som brenner for at andre skal lykkes - du er flink med tall og er tydelig i din kommunikasjon.

Med deg som sparringpartner, blomstrer dine partnere og tar med seg din entusiasme videre i en suksessfull hverdag. Du må være flink til å lytte slik at du får en forståelse for dine partneres hverdag og på grunnlag av det, kan gi de rette kommersielle råd. Du har forståelse for teknologi, men trenger absolutt ikke være noen nerd - de har vi allerede til din disposisjon! Du får jobbe med markedsledende teknologier som representerer grunnpilaren i vår og partneres suksess gjennom 26 år!

Kjenner du deg igen i dette og har resultater som viser suksess, så vil vi mer enn gjerne ha deg med på laget.

Arbeidsoppgaver

  • Kommersiell rådgivning for IT forhandlere, VARs og MSP-er

  • Prospektering og møtebooking med nye og eksisterende partnere

  • Bygge kundeforhold til nye potensielle partnere og være kontaktpunkt for eksisterende

  • Oppfølging av eksisterende kunder gjennom personlige møter og ulike markedsaktiviteter

  • Gjennomføring av digitale og/eller fysiske kundemøter med presentasjon av våre ideer og muligheter

  • Vedlikeholde kundeinformasjon og aktivitet mot kunde i vårt CRM system

  • Samarbeide med våre produsenters innsalgsavdelinger om oppfølging av kunder i din portefølje

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper

Det er menneskene som utgjør forskjellen i vårt market og vi ønsker høyt engasjerte medarbeidere som trives med å prestere på et høyt nivå! Du må ha lidenskap for suksess hos dine kunder, partnere og kollegaer, og du har forstått at for å lykkes så må du legge igjen det lille ekstra av kvalitet, kvantitet og innsats.

I en verden hvor det er de små detaljer som skiller, så har du et naturlig forhold til at nøyaktighet og innsats går hånd-i-hånd. Vi kan love deg en hverdag preget av høy aktivitet og mange spennende møter i samarbeid med noen av IT-bransjens absolutt ledende teknologier. I en tøff bransje med mange gode konkurrenter, kreves det at du er fleksibel, har evne til å jobbe nøyaktig og effektivt under press. Du må kunne jobbe selvstendig og ta ansvar for egen utvikling og egne ansvarsområder, samtidig som du evner å stille krav til oss som din arbeidsgiver.

Det er ønskelig med erfaring og gode resultater fra å jobbe med oppsøkende salg i B2B-markedet. Vi er en IT bedrift og forventer at du har gode IT-ferdigheter på brukernivå.

Vi tilbyr

Du vil inngå i et sterkt team med dedikerte mennesker, og får muligheten til å være med på å utvikle et satsningsområde i sterk vekst.

Vi tilbyr den rette kandidaten gode betingelser, bonusordning samt gode pensjons- og forsikringsavtaler. Sammen med våre produsenter tilrettelegger vi for relevant og kontinuerlig opplæring med gode muligheter for personlig utvikling og kompetanseheving.

Ønsker du deg plass i vårt vinnerlag og kjenner deg igjen i noen av de kvalifikasjonene vi er ute etter, så send oss din søknad i dag.

NB! Du trenger ikke nødvendigvis å bo i Bergen, vi har partnere over hele Norge og vurderer kandidater med adresse andre sentrale steder.

Andre stillinger

Team Intranet er stadig på utkikk etter uforløst eller etablert talent. Ta kontakt med oss for en prat om tenker vi kan være dine neste kollegaer!

Send søknad

Send søknad, CV og andre relevante vedlegg for fortløpende vurdering for utlyste stillinger. Send gjerne en åpen søknad dersom vi ikke har åpne stillinger akkurat nå. Vi tar kontakt for videre dialog dersom søknaden anses relevant for aktuelle stillinger nå eller senere.

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer