Ledige stillinger

Bli en del av Team Intranet!

Vi har lidenskap for å bidra til vekst og lønnsomhet for våre partnere. Siden 1996 har vi vært i front på fagkunnskap og markedsforståelse, og vi vet at det er menneskene bak konseptet som utgjør forskjellen.

Vår kompetanse ligger i den kommersielle i utviklingen av dine MSP tjenester. Det hjelper ikke at du har verdens beste produkt, hvis du ikke tjener penger på å levere det - vi bidrar med input på prising, pakketering og fremfor alt hvordan du skal presentere dette! Kort fortalt så hjelper vi deg på veien til å bli en 100% MSP eller MSSP.

Er du vår neste kollega? Vi trenger mange!

Etter 13 års sammenhengende vekst innen Remote Management, har vi knyttet til oss nye spennende og komplementerende produsenter innen sikkerhet og ITSM. Vi søker derfor etter mennesker med lidenskap for teknologi og sukssess til å bygge et nytt team innen salg og teknisk rådgivning. 

Ta en rask titt her: Vi søker alltid gode salgs- og applikasjonsrådgivere!

 

Send søknad

Send søknad, CV og andre relevante vedlegg for fortløpende vurdering for utlyste stillinger. Send gjerne en åpen søknad dersom vi ikke har åpne stillinger akkurat nå. Vi tar kontakt for videre dialog dersom søknaden anses relevant for aktuelle stillinger nå eller senere.

 

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer