Bli en del av Team Intranet!

Vi har lidenskap for å bidra til vekst og lønnsomhet for våre partnere. Siden 1996 har vi vært i front på fagkunnskap og markedsforståelse, og vi vet at det er menneskene bak konseptet som utgjør forskjellen.

Vår kompetanse ligger i den kommersielle i utviklingen av dine MSP tjenester. Det hjelper ikke at du har verdens beste produkt, hvis du ikke tjener penger på å levere det - vi bidrar med input på prising, pakketering og fremfor alt hvordan du skal presentere dette! Kort fortalt så hjelper vi deg på veien til å bli en 100% MSP eller MSSP.

Team Intranet er stadig på utkikk etter uforløste eller etablerte talent. Ta kontakt med oss for en prat om du tenker vi kan være dine neste kollegaer!

Vår tilstedeværelse ligger mellom våre partnere og deres kundeleveranser. Vi bistår i å bygge kommersielle og suksessfulle leveranser bygget på teknologi som gir mulighet til betalt smartness. Er du glad i teknologi og forstår handel, så er vi alltid åpen for en dialog om ansettelse. Ligeså om du er en teknolog med formidlingsevne og ser glede i å være en "train-the-trainer" og vårt tekniske alibi" så ta kontakt!

Send søknad

Send søknad, CV og andre relevante vedlegg for fortløpende vurdering for utlyste stillinger. Send gjerne en åpen søknad dersom vi ikke har åpne stillinger akkurat nå. Vi tar kontakt for videre dialog dersom søknaden anses relevant for aktuelle stillinger nå eller senere.

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer