Teknologi

Logo
N-ABLE

En gigant innen software for IT, ITIL, ITSM og Security, notert på New York børsen og med finansielle muskler milevis foran sine konkurrenter. Team Intranet har fra starten basert sine konsepter på ledende produsenter som har bevist sin kvalitet og suksess i markedet. Vårt samarbeid strekker seg ganske så mange år tilbake ved at vår grunder Atle Opstvedt allerede i 1996 etablerte seg som partner for selskapet GFI Software som med sin software var en defacto standard på at «install them and forget them» var mer enn en floskel. Vi har solgt flere tusen lisenser av programmer som FAXmaker, MailEssentiasl, LANguard etc og i 2009 kjøpt GFI opp selskapet Houndog som var en pioneer innen skybasert overvåking av PC’er og servere. Samme år ble det kjøpt opp en rekke andre skybasert produkter og det ble besluttet å ta disse produktet ut i et eget selskap: LogicNOW som tok store markedsandeler med sin GFI MAX RMM som ble en defacto standard innen skybasert overvåking og drift. En av våre skarpeste konkurrenter var i forrige 10-år N-able som er en serverbasert variant av RMM. SolarWinds så skyen som en naturlig utvikling å utvikle seg i å kjøpte opp N-able og kort tid etterpå LogicNow og formet divisjonen SolarWinds MSP som nå fronter både RMM og N-central innen overvåking, drift, automatisering og sikkerhet. Med en omsetning på RMM i 2009 på knappe millionen og ila 2020 nærmere 30 millioner kan vi trygt si at SolarWinds er en av våre absolutte hovedsamarbeidspartnere.

Overvåking er blitt en standardvare og markedet kan sies å være modent. Største forskjellen på SolarWinds RMM/N-Central og sine konkurrenter finner du i Gartners modnings kurve for MSP’er : Break&Fix, Proaktiv og leveranser hvor SW sine løsninger lar MSP'er oppmaganisere og perfeksjonere akkumulert kompetanse og erfaring inn i leveranser hvor de grunnet prisbelønt software kan ta på seg mer ansvar og større risiko med mer attraktiv avkastning.

Produkter: N-central | RMM | Endpoint Detection and Response | N-able Passportal | Mail Assure | Backup |

Logo
Acronis

Vår relasjon med Acronis går helt tilbake til 2003, året de etablerte seg i bedriftsmarkedet. Fra første stund har Acronis vært en pioneer og trendsetter. De var de første som støttet universal restore - maskinvareuavhengig, de første til å lansere software basert depduplisering, staging og mye mer. Ytterligere utvikling kombinert med strategisk gode oppkjøp har gjort Acronis til en teknologi leverandør å regne med. At de nå tar neste steg av innovasjon ved å smelte sikkerhet av de data som sikkerhetskopieres inn i sine løsninger blir nesten bare som forventet. Intranet har hatt «sikring, drift og tilgjengelighet» som rammeverk siden 2006 og slik sett kulminineres det hele med lanseringen av Acronis Cyber Protect - som nettopp er komplimenteringen av at man sikringer sine klienters data med et brukervennlig og enkelt grensesnitt som sørger for at de data som er sikret er tilgjengelig for gjenoppretting slik at brukerne kommer fortest mulig tilbake til produktiv hverdag.

Produkter: Active Protection | Cyber Protect! | Acronis Snap Deploy | Cyber Files | Access Advanced |

Logo
TECH-ARROW

TECH-ARROW er ny i vår portefølje og har de siste årene bygget en betydelig tilstedeværelse i IT-segmentet. Produktporteføljen til neste generasjons informasjonsadministrasjon, arkivering, prosessering og migrasjonsprodukter har vunnet tilliten til hundrevis av kunder over hele verden, fra forskjellige bransjesektorer, mange oppført på Fortune 500. Hovedkontor i Bratislava, med kontorer i USA, Tyskland og Hong Kong, har de bygget en sterk og lojal kundebase som støtter tusenvis av brukere over hele verden. Kjerneteamet i selskapet er bygget av IT-fagfolk som har jobbet sammen i et tiår i en vennlig atmosfære, og alle er eksperter i verden av informasjonsadministrasjon og arkivering av e-post, filer og dokumenter. I en verden hvor «alle" legger sine data i kurven til dagens dominante skyaktører som Microsoft, Google, Amazon og lokale aktører, kan det være grunn til å spørre om man har tilstrekkelig kontroll, tilkomst og tilgjengelighet til sine data. Vi i Intranet har stor tro på at Tech-Arrow sine produkter kan sikre det ekstra laget og dimensjonen av tilgjengelighet bedrifter og organisasjoner trenger for sine data. Vi tror du skjønner forskjellen allerede når du får sammenlignet søk i Outlook mot søk f.eks. Tech-Arrow sin Officegate.

Produkter: contentACCESS | contentACCESS GDPR |

Logo
SolarWinds

Produkter: Service Desk |

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer