Teknologi

Logo

SaaS er det nye endepunkt og du som MSP er forventet å kunne ta vare å kundene dine også etter at du har hjulpet de med konverteringen til skyen. Med Augmentt får du akkurat det du trenger for å kunne avdekke skygge-IT, utføre lisensrevisjon og drifte kunders M365 eller Google Suite. Den nye sikkerhetsmodulen lar deg dokumenterer tilstanden i dine Saas kunders applikasjonsbruk med elegante og oversiktlige rapporter. Augmentt ble stiftet av noen av gründerne til vår produsent N-able, og vi har alle sett at de gang på gang har vist seg i stand til å se hvor fremtidens etterspørsel i IT ligger. Ikke vær reaktiv - bli proaktiv med Augmentt.

Produkter:

Logo

Halo Service Solutions (PSA og ITSM) kom inn i vår portefølje på tampen av 2021 og har tatt våre MSP'er med storm! Lokalisert i England og kan vise til en eventyrlig vekst og mottakelse med over 100.000 brukere av deres plattform. En Alt-i-ett løsning basert på ITIL og som sørger for at du får alle tråder samlet i en og samme plattform. Du finner moduler for servicedesk, crm, kundeportal, kontrakthåndtering, fakturering, prosjekter, tidsstyring og mer til. Integreres lett med dine eksisterende systemet enten med ferdige "hooks" eller ved eksport/import direkte. HaloPSA er for MSP-er og HaloITSM for bediftsmarkedet. "We’re committed to improving customer relationships and unlocking team productivity through digital workflows and automation."

Produkter: ITSM | PSA |

Logo

N-able er tidligere SolarWinds MSP som tok et nytt navn og ble skilt ut fra SolarWinds Inc juli 2021. Selskapet er spesialisert på løsninger for MSP'er og er blant de absolutt ledende innenfor utvikling verktøy og rådgiving av MSP'er verden over. Intranet har fulgt selskapet som partner via de oppkjøpte selskapene GFI Software, Logicnow og nevnte SolarWinds MSP - nå N-able siden 2009. Vår ferd sammen har vært en eventyrlig suksess og for deg som søker den ekstra verdien og ballasten i et tøft marked innen leveranser av IT tjenester, er vi det perfekte utgangspunkt. Vi kjenner din hverdag og vet hva som skal til for å utvikle bærekraftige kommersielle løsninger sammen med deg.

Produkter: N-central | RMM | EDRi | Passportal | Mail Assure | Backup |

Logo

Vår relasjon med Acronis går helt tilbake til 2003, året de etablerte seg i bedriftsmarkedet. Fra første stund har Acronis vært en pioneer og trendsetter. De var de første som støttet universal restore - maskinvareuavhengig, de første til å lansere software basert depduplisering, staging og mye mer. Ytterligere utvikling kombinert med strategisk gode oppkjøp har gjort Acronis til en teknologi leverandør å regne med. At de nå tar neste steg av innovasjon ved å smelte sikkerhet av de data som sikkerhetskopieres inn i sine løsninger blir nesten bare som forventet. Intranet har hatt «sikring, drift og tilgjengelighet» som rammeverk siden 2006 og slik sett kulminineres det hele med lanseringen av Acronis Cyber Protect - som nettopp er komplimenteringen av at man sikringer sine klienters data med et brukervennlig og enkelt grensesnitt som sørger for at de data som er sikret er tilgjengelig for gjenoppretting slik at brukerne kommer fortest mulig tilbake til produktiv hverdag.

Produkter: Active Protection | Cyber Protect! | Acronis Snap Deploy | Cyber Files | Access Advanced |

Logo

TECH-ARROW har de siste årene bygget opp en betydelig tilstedeværelse i IT-segmentet. Produktporteføljen til neste generasjons informasjonsadministrasjon, arkivering, prosessering og migrasjonsprodukter har vunnet tilliten til hundrevis av kunder over hele verden, fra forskjellige bransjesektorer, mange oppført på Fortune 500.

Hovedkontor i Bratislava, med kontorer i USA, Tyskland og Hong Kong, har de bygget en sterk og lojal kundebase som støtter tusenvis av brukere over hele verden. Kjerneteamet i selskapet er bygget av IT-fagfolk som har jobbet sammen i et tiår i en vennlig atmosfære, og alle er eksperter i verden av informasjonsadministrasjon og arkivering av e-post, filer og dokumenter. I en verden hvor «alle" legger sine data i kurven til dagens dominante skyaktører som Microsoft, Google, Amazon og lokale aktører, kan det være grunn til å spørre om man har tilstrekkelig kontroll, tilkomst og tilgjengelighet til sine data.

Vi i Intranet har stor tro på at Tech-Arrow sine produkter kan sikre det ekstra laget og dimensjonen av tilgjengelighet bedrifter og organisasjoner trenger for sine data. Vi tror du skjønner forskjellen allerede når du får sammenlignet søk i Outlook mot søk f.eks. Tech-Arrow sin Officegate.

Produkter: contentACCESS | contentACCESS GDPR |

Logo

En gigant innen software for IT, ITIL, ITSM og Security, notert på New York børsen og med finansielle muskler milevis foran sine konkurrenter. Ledende på Enterprise markedet i alle år med produkter som hver for seg er ledende i sine segmenter.

Produkter: Service Desk |

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer