Teknologi

Logo

Halo Service Solutions (PSA og ITSM) kom inn i vår portefølje på tampen av 2021 og har tatt våre MSP'er med storm! Lokalisert i England og kan vise til en eventyrlig vekst og mottakelse med over 100.000 brukere av deres plattform. En Alt-i-ett løsning basert på ITIL og som sørger for at du får alle tråder samlet i en og samme plattform. Du finner moduler for servicedesk, crm, kundeportal, kontrakthåndtering, fakturering, prosjekter, tidsstyring og mer til. Integreres lett med dine eksisterende systemet enten med ferdige "hooks" eller ved eksport/import direkte. HaloPSA er for MSP-er og HaloITSM for bediftsmarkedet. "We’re committed to improving customer relationships and unlocking team productivity through digital workflows and automation."

Produkter: ITSM | PSA |

Logo

N-able er tidligere SolarWinds MSP som tok et nytt navn og ble skilt ut fra SolarWinds Inc juli 2021. Selskapet er spesialisert på løsninger for MSP'er og er blant de absolutt ledende innenfor utvikling verktøy og rådgiving av MSP'er verden over. Intranet har fulgt selskapet som partner via de oppkjøpte selskapene GFI Software, Logicnow og nevnte SolarWinds MSP - nå N-able siden 2009. Vår ferd sammen har vært en eventyrlig suksess og for deg som søker den ekstra verdien og ballasten i et tøft marked innen leveranser av IT tjenester, er vi det perfekte utgangspunkt. Vi kjenner din hverdag og vet hva som skal til for å utvikle bærekraftige kommersielle løsninger sammen med deg.

Produkter: N-central | RMM | EDRi | Passportal | Mail Assure | Cove |

Logo

Vår relasjon med Acronis går helt tilbake til 2003, året de etablerte seg i bedriftsmarkedet. Fra første stund har Acronis vært en pioneer og trendsetter. De var de første som støttet universal restore - maskinvareuavhengig, software basert depduplisering, staging og mye mer. De siste 5 årene har Acronis vært gjennom en fullstendig «revamping» og har med sin All-in-one Cyber Protection vekket oppsikt blant MSP-er over hele verden. Benelux landene, Tyskland og nå Norden har fått øynene opp for hvordan Acronis har lykkes med å smelte sammen databeskyttelsen i sin backup teknologi med den beste komplette cyberbeskyttelsen du får i markedet. Acronis er det foretrukne valg av flere og flere bedrifter og MSP-er som ved å velge deres plattform, får tilgang en teknologi som enkelt lar de bygge opp sine cyber beskyttelses tjenester.

Produkter: Cyber Protect Cloud for MSP-er | Managed server backup | Files Connect | Advanced File Sync and Share | Snap Deploy |

Logo

TECH-ARROW har de siste årene bygget opp en betydelig tilstedeværelse i IT-segmentet. Produktporteføljen til neste generasjons informasjonsadministrasjon, arkivering, prosessering og migrasjonsprodukter har vunnet tilliten til hundrevis av kunder over hele verden, fra forskjellige bransjesektorer, mange oppført på Fortune 500.

Hovedkontor i Bratislava, med kontorer i USA, Tyskland og Hong Kong, har de bygget en sterk og lojal kundebase som støtter tusenvis av brukere over hele verden. Kjerneteamet i selskapet er bygget av IT-fagfolk som har jobbet sammen i et tiår i en vennlig atmosfære, og alle er eksperter i verden av informasjonsadministrasjon og arkivering av e-post, filer og dokumenter. I en verden hvor «alle" legger sine data i kurven til dagens dominante skyaktører som Microsoft, Google, Amazon og lokale aktører, kan det være grunn til å spørre om man har tilstrekkelig kontroll, tilkomst og tilgjengelighet til sine data.

Vi i Intranet har stor tro på at Tech-Arrow sine produkter kan sikre det ekstra laget og dimensjonen av tilgjengelighet bedrifter og organisasjoner trenger for sine data. Vi tror du skjønner forskjellen allerede når du får sammenlignet søk i Outlook mot søk f.eks. Tech-Arrow sin Officegate.

Produkter: contentACCESS | contentACCESS GDPR |

Logo

SaaS og sky tar over teknologiens verden. Det er det raskest voksende segmentet innen teknologi i dag og det er her hoveddelen av teknologiforbruket finner sted. Dette representerer den neste massive vekstmuligheten for MSP-er. Augmentt ble designet spesielt for å gjøre det mulig for MSPer å hjelpe små og mellomstore bedrifter sentralt med å oppdage all SaaS-bruk for å bidra til å sikre kundenes SaaS-miljø og ELIMINERE Shadow IT. Augmentt gir MSPer verktøyene og prosessene for å utnytte denne trenden og levere svært lønnsomme Managed SaaS Services. Administrerte SaaS- og skytjenester tilbyr en enorm mulighet for MSP-er som deg selv, og Augmentt er den eneste MSP-leverandøren med produktene, programmene og Accelerator-modellen som vil gjøre deg i stand til å utnytte det! I din reise som MSP sammen med Intranet, er Augmentt et av våre verktøy for å ta deg videre slik at du fortsetter å levere profesjonelle og etterspurte IT tjenester

Produkter: Secure | Discovery |

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer