• Intranet Distribusjon
 • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
 • Telefon: 55 38 99 20
 • E-post: team@intranet.no

Ta endepunktsikring til nye høyder med sikkerhetsekspert Ian Trump fra LOGICnow

 

LOGICnows anerkjente sikkerhetsekspert Ian Trump er hovedperson på vårt sikkerhetsseminar 20. januar på Thon Hotel Opera i Oslo. Han kommer for å gi Intranets kunder et seminar om hvordan sikkerhet lag på lag styrker bedriften din – og hvordan avsløre malware.

I debatten rundt malware, CryptoLocker og andre trusler er Ian Trump rett mann å lytte til i disse dager. Han snakker med solid faglig tyngde når han på dette seminaret gir et bilde av ulike trusler og hvor lite som skal til for å sikre seg. Han vil blant annet vise hvordan du bruker beskyttelse lag på lag. Han vil også vise hvordan du selger lagvis beskyttelse og hvordan du styrker verdiøkningen i bedriften – som noe av det viktigste du gjør i 2016.

Seminaret starter med lunsj, med mulighet til å slå av en prat med Ian Trump og oss i Intranet Distribusjon.

 Ian Trump_2_ Om Ian Trump
Ian Trump (CD, CEH, CPM og BA) er en ITIL-sertifisert IT-konsulent med 20 års erfaring innen IT-sikkerhet og informasjonsteknologi, og har opparbeidet seg sterke bånd i sikkerhetsmiljøer.Fra 1989 til 1992 tjenestegjorde Ian Trump i det kanadiske forsvaret (CF), i militærets etterretningstjeneste. I 2002 ble han engasjert i CFs militærpoliti og sluttet som Public Affairs Officer i 2013. Han er i dag sikkerhetsspesialist i LOGICnow og jobber på tvers av alle slags bransjer med å definere, lage og implementere sikkerhetsløsninger for å fremme et sikkert og trygt internett for små og mellomstore bedrifter over hele verden.

Nettopp på grunn av sin unike sikkerhetskompetanse og lange erfaring er Ian Trump blitt veldig populær og etterspurt som foredragsholder i flere land.

Her kan du lese noen av hans blogginnlegg med sikkerhet som tema.


Tid, sted og program for seminaret:

20. januar, kl. 1145 – 1600,
Thon Hotel Opera, Dronning Eufemias gate 4 (vis-a-vis Oslo S), 0191 Oslo.

 • 1145 Registrering og mingling
 • 1215 Lunsj
  Vi spanderer lunsj før vi går i gang med seminaret
 • 1300-1345 Sikkerhet – ROI
  Ved å sikre at kundene dine har flere lag med beskyttelse på plass, reduserer du sjansen for potensielle sikkerhetstrusler, og nettverket blir vanskeligere å hacke. Det betyr også at du kommer til å bruke mindre tid og penger på å løse problemer, og får mer tid til forretningsutvikling og verdiøkende prosjekter.
 • 1400-1445 Salg av Managed Security Packages
  Som markedsledende distributør av drifts- og sikringsløsninger gjennom flere år, ser vi at det å selge sikkerhet som en tjeneste er blitt en viktig vei til suksess for mange MSPer. Å selge sikkerhet som en tjeneste krever god forretningsforståelse av «compliance», IT-sikkerhetsprodukter/tjenester og risikostyring.
 • 1500-1530 Lek med malware
  Virtuelle maskiner er et utmerket verktøy for å studere malware på nært hold. Ian Trump bygger en virtuell lab for å avsløre malware og viser deg at malware ikke er «magisk». Her får du se at adferden til malware er lett gjenkjennelig – hvis du har de riktige verktøyene.
 • 1530-1600 Q&A

 

Seminarpåmelding