• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Stigombord 2019 – Påmelding

Da er det snart tid for vår tradisjon som vi gleder oss til hvert år. Med Stigombord reiser vi oppover kysten med Hurtigruten og holder seminarer mens vi ligger i havn i Bergen, Ålesund, Trondheim og Bodø.

 

BERGEN
08. APRIL Kl 16.30 – 21.00
(Middagsseminar)
ÅLESUND
09. APRIL Kl 12.00 – 15.00
(Lunsjseminar)
TRONDHEIM
10. APRIL Kl 09.00 – 12.00
(Frokostseminar)
BODØ
11. APRIL Kl 12.30 – 15.00
(Lunsjseminar)

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Velkommen til SolarWinds MSP Stigombord 2019

Da er dato for det tradisjonsrike Stigombord arrangementet satt og gjett om vi gleder oss!.

Det årlige Stigombord arrangementet består av at vi reiser oppover kysten med Hurtigruten og holder seminarer mens vi ligger i havn. Vi gir deg konsise og engasjerende presentasjoner med fokus på høyaktuelle nyheter og temaer som gir deg innblikk i hva som rører seg både hos oss og i markedet. Seminarene er laget for IT-forhandlere og MSP-er med ambisjoner om automatisert drift, økt inntjening og bedre leveranser.

Vi ønsker gamle og nye bekjentskaper hjertelig velkommen ombord for inspirasjon, kunnskap og ideer i hyggelige omgivelser. Vi gleder oss til du stiger om bord!

Temaet for årets Stigombord er «værsågod, det er servert» og er en refleksjon og presentasjon av alle de ressurser, verktøy og kompetansen vi pr 2019 er i stand til å dele med våre partnere. Med over 22.000 partnere på verdensbasis, sitter vi sammen med SolarWinds MSP på en unik markedsinnsikt på hva som har fungert og ikke. Det er et faktum at noen har mer suksess enn andre, og vi deler våre historier og innsikter med deg som partner. Viktig når du skal evaluere din strategier og/eller plukke opp nye trender!

Detaljert agenda kommer etter hvert som vi har fylt på med våre nyheter og foredragsholdere. Fokus i år vil være «mer prat, mindre presentasjon» som innebærer at vi satser på korte og aktuelle presentasjoner som følges opp med diskusjoner blant våre deltakere.

Det handler om å sikre rette marginer i sine leveranser – er du i synk med markedet?

Vi snakker om om automatisering!

Spesialisten Paul Kelly fra SolarWinds, sammen med vår egen Morten Blindheim, setter søkelyset på automatisering, og presenterer Automation manager som er implementert i både RMM og N-Central verktøyene våre. De som har fått presentert våre konsepter, er dus med reisen fra en reaktiv tilværelse med fokus på mest mulig fakturerte timer, via en prokativ tilværelse for konsolidering av erfaring, kompetanse og verktøy før man tar hoppet til en automatisert MSP tilværelse med mulighet for å tilby faste tjenester og selvreparerende prosesser. I denne prosessen flyttes fokus fra å fakturere mest mulig antall timer, til å få en mest mulig effektiv utførelse av leverte tjenester. I en bransje som vår, kreves det at du er pålest, tilgjengelig og kompetent når det trengs. Ikke bare forventes det at du klar og produktiv fra første minutt, men det forventes også en dødelig effektivitet kombinert med minst mulig nedetid og feilsøking. I en slik sammenheng blir verktøyene viktigere enn noensinne og dette har SolarWinds MSP tatt konsekvensen av ved å tilgjengeliggjøre et bibliotek stappfullt i ferdige script som du kan sette sammen i workflows og oppgaver som gjør deg til teamets agent 007!

Senior Sales Engineer Paul Kelly

Bilde av Morten Blindheim

Technical Advisor Morten Blindheim

Verktøy som Automation manager må tas i besittelse og i en travel hverdag er det lett å utsette noe som oppfattes som kompleks og lite tilgjengelig. Ved hjelp av våre tekniske «kvarter og timer», gjør vi det lettere for deg å ta verktøyet i bruk slik at du kan bygge videre på dette i egen hverdag. Ikke bare det – vi ser også at våre brukere utvikler en fantastisk entusiasme over at de med noen få klikk klarer å eliminere repetive oppgaver. Med dette verktøyet får de kanalisert sin erfaring og kompetanse inn i bedriftens leveranser.  Leveransen fremstår som proffere, smartere og mer salgbare. Hør bare hva noen av våre brukere har uttalt seg om dette:

«Effektivitet er svært viktig for oss: Vi prøver å automatisere hvert trinn som vi må ta mer enn tre ganger om dagen. Vi brukte SolarWinds RMM testfasen først og fremst for å se nærmere på automatiseringsmulighetene. Det er her SolarWinds RMM virkelig kommer til rette og viser sin nytte. Og det er her vi som systemhus kan få mest mulig utbytte siden tiden er vår mest verdifulle ressurs.

Forresten: Våre teknikere er også glade for at vi automatiserer kjedelige, gjentatte aktiviteter. Deres jobb har blitt mye mer spennende siden da.»

 

Ta turen ombord å hør mer om hvordan du dette og andre høyaktuelle temaer. Ses snart!

 

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.