• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Stigombord 2019 – Påmelding

Med Stigombord reiser vi oppover kysten med Hurtigruten og holder seminarer mens vi ligger i havn i Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og deretter går turen videre uten båt til Oslo, Kristiansand og Stavanger.
Stavanger
22. OKT Kl 10.30 – 15.30
(lunsjseminar)

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Velkommen til SolarWinds MSP Stigombord 2019

På våre Stigombord seminarer fokuserer vi på å gi våre deltakere lærerike og engasjerende presentasjoner med søkelys på høyaktuelle temaer innen markedet for sikring, drift og tilgjengelighet av IT Infrastruktur. Seminarene er tilrettelagt for IT-forhandlere og Managed Service Providers som ønsker inspirasjon, kunnskap og nye ideer for å sikre vekst og inntjening.

Vi ønsker gamle og nye bekjentskaper hjertelig velkommen til Stavanger Scandic Hotel Airport: Tirsdag 22. oktober 10.30 til 15.30 for inspirasjon, kunnskap og ideer i hyggelige omgivelser. Vi gleder oss til å treffe deg!

Temaet for dagen er «værsågod, her er markedet» og er en gjennomgang av de ressurser, verktøy og den kompetansen som trengs for å bli en vinnende MSP i 2019 og tiden framover. Lave priser på innkjøp gir deg ikke mer verdi hos dine kunder og fører sjelden til større marginer. Med over 22.000 partnere på verdensbasis, har vi sammen vår partner SolarWinds MSP en unik markedsinnsikt på hva som fungerer og ikke. Det er ingen hemmelighet at noen lykkes mer enn andre, derfor ønsker vi å bruke vår kunnskap til fordel for våre partnere slik at dere blir en del av vårt vinnerkonsept. LA OSS VOKSE SAMMEN! 

Gode diskusjoner er viktig for å skape engasjement og trivsel. Derfor inneholder våre seminarer gruppeoppgaver og faglige spørsmål med påfølgende diskusjoner hvor alle får delta. Her venter det spennende overraskelser til de som viser initiativ og engasjement.

Klikk her for detaljert agenda:

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.