• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Stigombord 2019 – Påmelding

Da er det snart tid for vår tradisjon som vi gleder oss til hvert år. Med Stigombord reiser vi oppover kysten med Hurtigruten og holder seminarer mens vi ligger i havn i Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og nå altså Oslo.
BERGEN
08. APRIL Kl 16.30 – 21.00
(avviklet)
ÅLESUND
09. APRIL Kl 12.00 – 15.00
(avviklet)
TRONDHEIM
10. APRIL Kl 09.00 – 12.00
(avviklet)
BODØ
11. APRIL Kl 12.30 – 15.00
(avviklet)
OSLO
05. JUNI Kl 10.30 – 15.30
(Lunsjseminar)

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Velkommen til SolarWinds MSP Stigombord 2019

Det årlige Stigombord arrangementet består av at vi reiser fra by til by langs kysten med Hurtigruten og holder seminarer mens vi ligger i havn. Oslo, Kristansand og Stavanger dekkes med mer landfaste utgaver, men konseptet er det samme:

Vi gir deg konsise og engasjerende presentasjoner med fokus på høyaktuelle nyheter og temaer som gir deg innblikk i hva som rører seg både hos oss og i markedet. Seminarene er laget for IT-forhandlere og MSP-er med ambisjoner om automatisert drift, økt inntjening og bedre leveranser.

Vi ønsker gamle og nye bekjentskaper hjertelig velkommen ombord for inspirasjon, kunnskap og ideer i hyggelige omgivelser. Vi gleder oss til du stiger om bord!

Temaet for årets Stigombord er «værsågod, det er servert» og er en refleksjon og presentasjon av alle de ressurser, verktøy og kompetansen vi pr 2019 er i stand til å dele med våre partnere. Med over 22.000 partnere på verdensbasis, sitter vi sammen med SolarWinds MSP på en unik markedsinnsikt på hva som har fungert og ikke. Det er et faktum at noen har mer suksess enn andre, og vi deler våre historier og innsikter med deg som partner. Viktig når du skal evaluere din strategier og/eller plukke opp nye trender!

Vi har lært oss at «mer prat, mindre presentasjon» med fokus på korte og aktuelle presentasjoner som følges opp med diskusjoner blant våre deltakere, er veien å gå for å skape engasjement og trivsel.

Agenda:

Markedet er modent og marginene har aldri vært høyere – tar du ut din andel?

Francesco Dibartolo er head of sales for SolarWinds MSP i Europa og gir deg tallene bak markedet du svømmer i. Har du spist deg mett allerede eller er du fremdeles sulten? …eller finner du ikke mat? Klikk for detaljer

Tilgjengelig, kompetent og dødelig effektiv – automatiser repetive oppgaver og lag selvreparerende prosesser!

Vi presenterer Automation Manager og mulighetene som nå er bygget inn i RMM og N-Central. Klikk for detaljer

Viktigheten av å være… utdannet!

Flere 10-års kompetanse og erfaring er samlet i SolarWinds nye ressursportal (success.solarwindsmsp.com). Vi gir deg et innblikk i tanken bak og hvilke mulligheter du får tilgang til. Klikk for detaljer

Hva kjennetegner en ID partner med suksess?

Daglig leder og grunder av Intranet Distribusjon Atle Opstvedt gir oss et innblikk i hva som kjennetegner de partnere som lykkes best med å bygge sine MSP tjenester på våre SolarWinds baserte konsepter.

  • Hvordan posisjoneres kompetanse, erfaring og tilgjengelighet i hverdagens leveranser?
  • Reisen fra reaktiv fakturering til etablering av faste månedlige inntekter
  • Eget salgskorps eller økt salgskompetanse i leveransen?

NYTT OG NYTTIG!

Vi gir deg smakebiter på det nye brukergrensesnitteti RMM dashbordet, antivirus for Mac  og andre kommende nyheter som integrasjonen av SentinelOne, Passportal med mer som er på vei inn i våre systemer. Bare å glede seg!

Ta turen ombord!

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.