• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Stigombord 2016

 

 

Dine kunder trenger deg mer enn noensinne og aldri har det vært mer viktig med en strategi på Endepunktsikring!

Årets Stigombord-seminarer er komponert!

Ian Trump

Ian Trump

Årets Stigombord-seminarer handler om sikkerhet i hverdagen og hvordan du som IT-leverandør best kan sikre dine kunder mot eksterne og interne trusler. Med oss har vi den anerkjente sikkerhetsguruen Ian Trump fra vår samarbeidspartner LogicNow. Ian Trump er av mange betraktet som en av de fremste innen endepunktsikring. På årets Stigombord-seminarer, gir han deg et viktig overblikk på dagens trusselbilde og hvordan du utvikler dine forretningsmuligheter på dette kanskje viktigste segmentet innen dagens IT-tjenester:

Vi vet at truslene er der ute, men vet vi egentlig hvor nært innpå oss de er?

Ikke vent, sett av plass i kalenderen allerede nå slik at du har sikret deg din deltakelse i årets Stigombord-seminar.

Vær oppmerksom på at seminaret i Bergen arrangeres i våre egne lokaler i Edvard Griegs vei 3B – 4. etasje Krohnstadparken. Alle andre seminarer holdes om bord i Hurtigrutens MS Polarlys.


Seminarpåmelding

* Alle felt er obligatoriske

Program

Lunsj eller frokost

Foruten faglig påfyll, holder vi selvsagt mat og drikke. vi serverer mat før vi går i gang med selve seminaret.

Sikkerhet – ROI

Ved å sikre at kundene dine har flere lag med beskyttelse på plass, reduserer du sjansen for potensielle sikkerhetstrusler, og nettverket blir vanskeligere å hacke. Det betyr også at du kommer til å bruke mindre tid og penger på å løse problemer, og får mer tid til forretningsutvikling og verdiøkende prosjekter.

Salg av Managed Security Packages

Som markedsledende distributør av drifts- og sikringsløsninger gjennom flere år, ser vi at det å selge sikkerhet som en tjeneste er blitt en viktig vei til suksess for mange MSPer. Å selge sikkerhet som en tjeneste krever god forretningsforståelse av «compliance», IT-sikkerhets-produkter/tjenester og risikostyring.

Lek med malware

Virtuelle maskiner er et utmerket verktøy for å studere malware på nært hold. Ian Trump bygger en virtuell lab for å avsløre malware og viser deg at malware ikke er «magisk». Her får du se at adferden til malware er lett gjenkjennelig – hvis du har de riktige verktøyene.

Stigombord-seminarene:
Du som allerede er kunde av oss, vet at dette er blitt en tradisjon for oss, mens du som ennå ikke har tatt steget inn i vår MAX RM community, er hjertelig velkommen til å stifte nærmere bekjentskap med disse tradisjonsrike seminarene. Hvert år tar vi med oss noen av våre viktigste leverandører om bord i et av Hurtigrutens skip og holder seminarer oppover kysten mens vi ligger i land. Samtidig som seminarene er korte og konsise med fokus på nyheter og høyaktuelle temaer, er de pakket på en slik måte at du skal få et innblikk i hva som rører seg hos oss og i markedet. I tillegg er det selvsagt en ypperlig måte på å bli kjent med menneskene bak det mest solgte MSP konseptet i Norge (noe som inkluderer både deg og oss).

Ta deg tid til dette, så får du deg en etterlengtet oppdatering som du kan bygge videre i ditt daglige virke enten du skal drifte, komponere eller selge IT-tjenester. Selv om du holder til andre steder enn langs kysten, så vurder muligheten for en tur til en av byene vi anløper!