• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Viktigheten av å være.. utdannet!

Kanskje et av de viktigste temaene vi tar opp på årets StigOmbord seminar! Hvordan kan du selge et produkt eller en tjeneste uten å ha hatt relevant opplæring? Det er enkelt, det kan du ikke!

Alt som er igjen på dette tidspunktet, er å selge på pris og/eller rabatter. Veldig få er komfortabel med dette. Trening av lagene dine er like viktig som å ha riktig produkt eller tjeneste. «Selvsagt», tenker du kanskje, ​​men oftere enn ikke, når vi snakker med våre MSP’er, ser vi at det fortsatt er behov for å lære mer om konseptet for administrerte tjenester. I tillegg har en nylig studie som SolarWinds har utført i samarbeid med The 2112-gruppen, også vist at det er betydelig etterspørsel etter trening blant MSP’er generelt.

Som verdiøkende distributør i 22 år, er vi godt kjent med den Norske MSP’s hverdag. I årets seminar setter vi fokus på viktigheten av å være kompetent i sin utøvelse og presenterer SolarWinds nye ressursportal: success.solarwindsmsp.com! 

På SolarWinds tror vi på utdanning. Dette gjelder for våre ansatte, dedikerte distribusjonspartnere og deg, MSP-ene. Ved å støtte våre partnere for å hjelpe dem med å vokse sin virksomhet, er gunstig for alle. Lykkes du, så lykkes vi og vi er begge vellykkede. MSP-instituttet ble bygget for å gi deg strategier og tips, basert på ekte erfaring. Det er et sted hvor du og dine ansatte lett kan få tilgang til en stadig voksende database av nyttige kortere og lengre kurs. Emnene spenner over produkt-, markeds- og forretningsutvikling og bygger videre på erfaring, samt data vi har evaluert gjennom årene. Det er noe for alle!

PÅMELDING

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.