• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Automatisering av repetive oppgaver

I årets StigOmbord seminar setter vi søkelyset på automatisering. Vi presenterer Automation manager som er implementert i både RMM og N-Central verktøyene våre. De som har snust på våre konsepter, er dus med reisen fra en reaktiv tilværelse med fokus på mest mulig fakturerte timer, via en prokativ tilværelse for konsolidering av erfaring, kompetanse og verktøy før man tar hoppet til en automatisert MSP tilværelse med mulighet for å tilby faste tjenester og selvreparerende prosesser. I denne prosessen flyttes fokus fra å fakturere mest mulig antall timer, til å få en mest mulig effektiv utførelse av leverte tjenester. I en bransje som vår, kreves det at du er pålest, tilgjengelig og kompetent når det trengs. Ikke bare forventes det at du klar og produktiv fra første minutt, men det forventes også en dødelig effektivitet kombinert med minst mulig nedetid og feilsøking. I en slik sammenheng blir verktøyene viktigere enn noensinne og dette har SolarWinds MSP tatt konsekvensen av ved å tilgjengeliggjøre et bibliotek stappfullt i ferdige script som du kan sette sammen i workflows og oppgaver som gjør deg til teamets agent 007!

Verktøy som Automation manager må tas i besittelse og i en travel hverdag er det lett å utsette noe som oppfattes som kompleks og lite tilgjengelig. Ved hjelp av våre tekniske «kvarter og timer», gjør vi det lettere for deg å ta verktøyet i bruk slik at du kan bygge videre på dette i egen hverdag. Ikke bare det – vi ser også at våre brukere utvikler en fantastisk entusiasme over at de med noen få klikk klarer å eliminere repetive oppgaver. Med dette verktøyet får de kanalisert sin erfaring og kompetanse inn i bedriftens leveranser.  Leveransen fremstår som proffere, smartere og mer salgbare. Hør bare hva noen av våre brukere har uttalt seg om dette:

«Effektivitet er svært viktig for oss: Vi prøver å automatisere hvert trinn som vi må ta mer enn tre ganger om dagen. Vi brukte SolarWinds RMM testfasen først og fremst for å se nærmere på automatiseringsmulighetene. Det er her SolarWinds RMM virkelig kommer til rette og viser sin nytte. Og det er her vi som systemhus kan få mest mulig utbytte siden tiden er vår mest verdifulle ressurs.

Forresten: Våre teknikere er også glade for at vi automatiserer kjedelige, gjentatte aktiviteter. Deres jobb har blitt mye mer spennende siden da.»

Stigombord

Registrering Stigombord seminar
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.