• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

StigOmbord Stavanger – Agenda:

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Markedet vokser og vokser, men gjør du?

Rapportene fra markedet forteller oss at etterspørselen aldri har vært høyere. Overvåking og drift er i modningfasen på produktsyklusen, samtidig som Cybersikkerhet preger nyhetsbildet. Dine konkurrenter og produsenter konsoliderer og nye aktører med spisskompetanse på salg strømmer til markedet. Det må handles nå og riktige strategier for å profitere best mulig har sjelden vært viktigere. Det handler om å vite hvilke marginer som er der og å flette de inn i dine leveranser. Utvikler du deg i takt med markedet?

SolarWinds MSP lanserer ny ressursportal!

Skal du lykkes som MSP må du være i stand til utdanne markedet og dine medarbeidere. Du må vite hvordan du skal selge og kommunisere dine leveranser. I SolarWinds nye successcenter jobbes det kontinuerlig med å produsere faglig innhold som skal tilrettelegge for at MSP’er skal få en lettere hverdag. Team Intranet har svart belte i denne portalen og vi gir dere en gjennomgang og viser hvordan dere får mest mulig ut av de hjelpemidlene som er tilgjengelig.

Vinnerkonseptet! Hva kjennetegner de som lykkes?

Daglig leder og grunderen av ID-konseptet Atle Opstvedt presenterer sitt vinnerkonsept som er bygget på flere tiårs erfaring i bransjen. Han vil også gi et innblikk i hva som kjennetegner de partnere som lykkes og hva som skal til for å skape vekst i din bedrift.

Hvordan råder vi deg til å bli en verdiøkende MSP basert på SolarWinds produkter?

Vår business advisor Kine Grimstad forteller om hvordan hun jobber for å skape merverdi for våre partnere. «Sammen med våre partnere jobber jeg kontinuerlig med å sette meg inn i deres virksomhet for å definere hva som trengs for å skape merverdi i deres leveranser. Jeg ser på det som mitt ansvar å holde mine kunder opplyst om nye produkter, trender, samt å tilføre dem kunnskapen som trengs for å nå deres ambisjoner

Produkter som gjennomgås denne dagen:

  • Automation Manager – I takt med utviklingen av leveranser, oppstår det behov for å formalisere og utnytte opparbeidet erfaring og kompetanse – vi kaller det smartness. I denne prosessen flyttes fokus fra antall timer til mest mulig effektiv utførelse av leverte tjenester. Da trenger du gode verktøy og med SolarWinds Automation Manager får du et bibliotek fullt av ferdige scripts som du med drag & drop kan sette sammen til workflows og oppgaver for en automatisert hverdag. Legg sammen alle de 20-40 minutters rutinene du utfører i løpet av en dag, uke, måned eller år, så begynner du å se potensialet.
  • SolarWinds Endpoint Detection & Respons (EDR) – Det estimerte antall varianter malware som lages hverdag er enorme 350.000! Tradisjonell signaturbasert antivirus har problemer med å henge med. På tide å tenke nytt? Sammen med SolarWinds MSP møter vi framtidens trusler og har gleden av å presentere SolarWinds EDR, powered by SentinelOne®, som gir avansert beskyttelse via maskinlæring og AI. Er du en av de som sliter med gårsdagens teknologi? Du er ikke alene. På denne dagen møter vi framtiden sammen, og vi gir en god innføring i både produkt og hvilke muligheter EDR tilfører din produktportefølje.
  • SolarWinds Passportal + Documentation Manager – Har dere gode rutiner for passord håndtering? Mange sliter, og har ikke tilstrekkelige verktøy for å håndtere passord på en effektiv måte. Derfor har vi gleden av å presentere SolarWinds Passportal + Documentation Manager. Dette verktøyet er et brukervennlig og sikkert dokumenteringsverktøy. Det er en skybasert plattform for lagring, administrasjon og innhenting av passord og klientinformasjon. «One click, fix.» – og ikke bare det, med Passportal kan du bygge opp egne tjenester du kan tilby!
  • SolarWinds Backup & Recovery – 90% markedet tar backup 1.gang i døgnet med risiko for å miste en hel dags arbeid og måtte vente enda en dag for å komme tilbake til produksjon. Med SolarWinds Backup & Recovery kan du ta Backup helt nedtil hvert 15.minutt. Hvis kontoret ditt brenner ned, og alt blir ødelagt, kan vi gjennom vår Disaster Recovery få deg tilbake i produksjon umiddelbart, med minimum datatap. På denne dagen skal vi synliggjøre det økonomiske tapet en bedrift lider per time når systemet svikter, og hvordan dere kan selge vår Backup løsning som en forsikring. Bare å glede seg!

PÅMELDING
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.