• Intranet Distribusjon
 • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
 • Telefon: 55 38 99 20
 • E-post: team@intranet.no

Seminar i Oslo 10. februar: Oppdag sikker fildeling med Acronis Access

 

Hvordan deler du filer på arbeidsplassen din? Trenger du å gi dine kolleger tilgang til dokumenter og samtidig gi dem mulighet til å både lese gjennom, gi kommentarer og redigere underveis? Er du blant dem som har gått deg vill i jungelen av fildelingsløsninger? Tviler på du på hvor sikre løsningene er? 

Disse og mange andre spørsmål om fildeling kan du få svar på 10. februar i Bjørvika Konferansesenter i Oslo. Vi inviterer deg og bedriften din til et spennende og belysende lunsjseminar der vi tegner et bilde av hvordan fildeling for bedrifter gjøres på en sikker, kjapp og fleksibel måte.

Vi har med oss fildelingsekspert Sebastien Lecocq fra Acronis. Han kommer for å demonstrere Acronis Access Advanced og Connect. Han viser hva som er nytt og gir råd om fleksibel og sikker fildeling. Han vil også svare på spørsmål dere eventuelt måtte ha.

Uansett hva dine fildelingsbehov er, råder vi deg til å dele filer og gi tilgang på sikrest mulig måte. Vi mener at Acronis Access Advanced er noe av det sikreste, kjappeste og mest fleksible fildelingsverktøyet som er på markedet.

Acronis Access Advanced gir omfattende og sikker innholdstilgang med full synkronisering og delingsmuligheter, noe som merkbart bedrer sluttbrukernes produktivitet og erfaringer, mens IT-avdelingen hele tiden beholder full kontroll, sikkerhet og synlighet.

Brukerne kan dele innhold med både eksterne og interne parter, og gis tilgang til innhold fra filservere, NAS, SharePoint og personlige enheter via andre enheter, datamaskiner, nettbrett, mobiltelefoner – når som helst og hvor som helst, både internt og eksternt.

Acronis Access Connect
Er din arbeidsplass blant 80% av bedriftene som har Mac-brukere med behov for tilgang til filer og dokumenter i en blandet Mac-Windows-miljø? Da kjenner du sikkert til at Windows og Mac kommuniserer på ulike måter.

Når Mac-brukere prøver å få tilgang Windows fil- og printservere, er det vanlig å oppleve utfordringer med ytelse, dataintegritet, trege søk og flere andre ting.

Med Acronis Access Connect får du det beste fra to verdener ved å inkludere Mac i ditt Windows-baserte miljø.

Med Acronis-produktene Access Advanced og Access Connect får du komplette, brukervennlige og sikre verktøy for deling, synkronisering og sikring av data på tvers av pc og Mac. Acronis ivaretar bedriftens fildeling på en fleksibel og sikker måte. Les mer Acronis Access Connect her.

Kom på vårt seminar og bli oppdatert på sikker fildeling. Som ellers spanderer vi lunsjen.

 

Tid, sted og program for seminaret:

10. februar, kl. 1115 – 1530, Bjørvika Konferansesenter, Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6 (vis-a-vis Oslo S), Oslo

 • 1115 Registering og kaffe
 • 1130 – Fildeling for bedrifter – marked og muligheter
  Vi tar temperaturen på markedet og diskuterer potensiale, innpakning og tilnærming til markedet. Fildeling er etter hvert blitt synonymt med gratistjenester og sikkerhetsbrister. Hvordan posisjonere kvalitetsprodukter og få ut den prisen man fortjener.
 • 1215 – 1250 Lunsj
 • 1300 – 1500 Demonstrasjon og gjennomgang av Acronis Access Advanced og Connect.
  Sebastien Lecocq fra Acronis gir deg enn innføring i installasjon, bruk og implementering av Acronis produktene. Her vil du få dybdeinnsikt i både produkter og ulike konfigurasjons scenarioer. Enten du er ukjent med produktene eller bruker daglig, får du her en verdifull innføring i:

Acronis Access Advanced

– fildeling på en smart- og tilgjengelig måte

Acronis Access Connect

– er dine Mac-brukere utenfor? Vi viser deg hvordan de blir en del av Windows´ verden

 • 1500 – 1530 Q&A

Seminarpåmelding

* Alle felt er obligatoriske