• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Salgsseminar 23. nov 2016

Velkommen til salgsseminar!

Hei kjære MSP-partner, vi har gleden av å invitere deg til salgsseminar i Bergen 23. november kl 13 – 15!

Trenger du bedre argumenter eller ammunisjon i ditt salg? Har du kunnskapen rundt dine verktøy som trengs for å ta steget videre? Hvordan ser markedet ut? Og er pris virkelig alt?

Pris er naturligvis et viktig element i de fleste kjøp, men vi ser stadig at det er ikke nødvendigvis den laveste prisen som vinner. Vel så ofte ser vi at det er det mest «verdifulle» tilbudet som vinner. De som gjør suksess med endepunktsikring er de som kan levere de beste tjenestene samt synliggjøre verdiene ved dem på en måte som gir mening for kunden. Kom og øk din kompetanse og del erfaringer med resten av MAX-samfunnet.

Vi i Intranet Distribusjon kjenner det norske markedet særs godt gjennom våre rundt 150 partnere. Vi retter også synet på trender og utvikling internasjonalt. Vi vil dele denne kompetansen med deg så du får riktig ammunisjon for å selge til både nye og eksisterende kunder.

I tillegg til vår kompetanse har vi med oss Ronny Johnsen fra JPC AS som vil bidra med sin erfaring når det gjelder å vende om tankene fra «Break’n fix» til en mer MSP rettet tankegang. Han vil dele litt om arbeidsmetoder, holdninger – internt og ut mot kunde, prismodeller og hva som har fungert og ikke fungert.

Sett av to timer hos oss 23. november, så viser vi deg hvordan du på en enklere måte kan selge inn endepunktsikring og backup/krisegjenoppretting med produkter fra MSP-porteføljen.

Dette kurset er en del av et dagsprogram, med teknisk kurs kl 9 – 12 og salgsseminar kl 13 – 15.