• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Personvern og vilkår for bruk

Behandling av personopplysninger og informasjonskapsler (cookies). For våre nettsider gjelder følgende:

Behandling av personopplysninger skjer i henhold til personopplysningsloven.
Ved besøk på våre nettsider er du anonym. Ved besøk registreres kun din enhets IP adresse, ikke din e-post adresse. Dersom du gjennom våre nettsider ønsker at vi skal utføre noen tjenester for deg har vi behov for å hente inn visse personopplysninger. Personopplysninger du oppgir til oss brukes for at vi skal kunne yte deg bedre service og tjenester, opplysninger brukes bare i henhold til det aktuelle formålet og oppbevares på en sikker måte. Dine personopplysninger vil aldri bli solgt eller gitt videre til tredjepart.

Ved besøk på våre nettsider, kan vi automatisk innhente ikke-personlige data (eksempelvis type nettleser, og operativsystem som er brukt, antall besøk, gjennomsnittlig tid du er inne på nettstedet og hvilke sider du har sett på og domenenavn). Vi kan bruke disse dataene for å måle trafikk på våre nettsider, noe som kan brukes som grunnlag til å forbedre egenskaper eller innhold på nettsider.

Informasjonskapsler / cookies – informasjon som lagres automatisk på din datamaskin:

Når du besøker våre nettsider kan vi lagre data på din datamaskin i form av en «cookie» for å kjenne igjen enhet neste gang du besøker oss. Hvis du ikke vil motta cookies, kan du sette opp nettleseren din slik at den sletter alle cookies fra harddisken på datamaskinen, blokkerer alle cookies eller gir en melding før en cookie blir lagret.

Vi anser informasjonen på våre nettsider som pålitelig, men kan likevel ikke garantere at informasjonen til enhver tid er korrekt, fullstendig eller tilgjengelig. Vi fraskriver oss således ethvert ansvar for feil, mangler og manglende tilgjengelighet på sidene.

Våre nettsider inneholder lenker til andre nettsteder. Tredjepart har selv ansvaret for at publisering på sine nettsider er i overensstemmelse med lover og regler. Vi er således ikke ansvarlig for personvernpraksis eller innhold på andre nettsteder.