2021-09-29
N-able Mail Assure: Nødvendigheten av mailfiltrering!
Visste du at hele 94% av all malware kommer via e-post? Vi vet at det genereres mye mer data enn før, og spam og phishingangrep er stadig økende. Phishing e-post ser mye mer reelle ut enn tidligere, slik at det blir mer og mer vanskelig å identifisere disse. Vi har for lenge siden kommet til det punktet hvor regelbasert filtrering ikke er godt nok, og vi er dermed avhengig av kustig intelligens og maskinlæring for å luke ut uønsket e-post.

N-able Mail Assure et skybasert e-postfiltreringssystem:

Et skybasert filtreringssytem gir sluttbrukere ekstra beskyttelse mot uønsket e-post som for eksempel spam, phishingangrep og e-poster med virus. Mail Assure bruker kunstig intelligens og maskinlæring for å identifisere og stoppe dette.

Mail Assure sikrer deg og står imot massive e-postbaserte angrep, og sørger for at kunders e-postservere ikke overrumples under disse angrepene. Innebygde funksjoner gjør at e-post kan leses og sendes av sluttbrukere, selv om kunders e-postservere er utilgjengelig, slik at kunder har 100% tilgjengelighet på e-post, hvor som helst og når som helst.
Les mer her »
https://intranet.no/produkter/n-able-mail-assure?utm_medium=partner&utm_source=intranet&utm_campaign=multi-scan-lt-dgf-intranet-website-2020-05-12

 

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer