ID Seminar 15. november: Radisson Blu Plaza Oslo

ID Seminar 15. november: Radisson Blu Plaza Oslo

Publisert 2022-11-10

Tøffere konkurranse krever standardiserte løsninger som skalerer med din vekst. Møt fremtiden med oss og våre partnere. Vi ønsker dere velkommen enten vi får gleden av å møte dere fysisk, eller om dere deltar digitalt.

Hvor mye tid bruker dere på administrering av M365? 

Undersøkelser viser at IT teknikere bruker 30 % av tiden deres i uken på å administrerere manuelle og repeterende oppgaver. Hva om vi kan kutte vekk nesten all denne tiden? N-able har kjøpt opp Spinpanel og lansert Cloud User Hub som er starten på en ny epoke! 


Vi har med oss N-ables egen Head Nerd Marc-Andre Tanguay!

Marc-Andre sitter på en enorm faglig tyngde som han kommer for å dele med dere. Han har jobbet 1-1 med hundrevis av N-able kunder for å optimalisere deres daglige drift og få maksimalt utbytte av automatisering. 

Marc-Andre er ansett som å være nerden over alle nerder når det kommer til automatisering. Vi har tent Nerd-signalet og fått han med oss til Oslo.


Flere og flere MSP-er har fått opp øynene for markedsvinneren Halo!

Enormt mange MSP-er migrerer til HaloPSA for å akselerere veksten. Med 125 000 team, fra 75 land kan ikke alle ta feil! Vi har med oss Joe Waites fra HaloPSA som vil vise dere hvorfor denne løsningen har tatt markedet med storm, og inspirere dere til en bedre organisert og mer effektiv hverdag.


Seminaret vil også bli strømmet live. Meld dere på for å sikre dere plass fysisk eller for å motta lenke til sendingen. Dersom du er påmeldt vil du også motta en epost med lenke til opptak av seminar i etterkant. 

Vi byr i tillegg på en fantastisk utsikt og en enda bedre lunsj i The Top Bar i 34. et. 

Vi gleder oss stort til 15. november når vi kommer til Oslo for å gi dere det siste og beste sammen med representanter fra N-able og Halo.

  

Agenda:  

10:00 Registrering og mingling

10:30 Hva skiller deg fra dine konkurrenter?

I en verden med stadig større konsolidering og spisset konkurranse, stilles det krav til at dine verktøy og indre prosesser kan standardiseres og effektiviseres. Ringreven og MSP pioneren Atle Opstvedt gir oss sin betraktning av markedet og hvor vi er på vei. 

11:00 Cloud User Hub: Samle, automatiser og håndter M365 kunder på samme sted

Norge har en av verdens høyeste adopsjon av Microsoft løsninger. Mangel på multitenant støtte gjør hverdagen tøff og lang for de som blir satt til å administrere dette. N-ables siste teknologi oppkjøp, Cloud User Hub, aka Spinpanel er bygget nettopp for å løse dette. Undersøkelser viser at man ut av boksen blir opptil 30% mer effektiv

12:00 N-able: Marc-Andre Tanguay

Head Nerd Manager Marc-Andre deler de beste rådene han har opparbeidet seg gjennom årevis i sitt arbeid med å  effektivisere MSP'er. Har du en utfordring, har Marc-Andre løsningen. Her får du anledning til å sparre med en av de beste i bransen.

13:00 lunsj

14:00 Halo Service Solutions: Flere og flere MSP-er har fått opp øynene for markedsvinneren Halo!

Sliter du med store, tungrodde amerikanske systemer eller savner du oversikt og mulighet for å etablere arbeidsflyt og prosesser med dine medarbeidere. Joe Waites visualiserer hvordan du tar hverdagen tilbake og øker din inntjening.

15:30 Q&A

Vi tar spørsmålene fra de hyperaktuelle temaene med oss inn i plenum.Nyeste saker

Vi søker etter flere Business Advisors!
Vi søker etter engasjerte Business Advisors som trives i rollen som både løsningsselger og rådgiver. Drives du av å oppnå gode resultater gjennom målrettet arbeid, fornøyde kunder, og har driv for bruk av IT som verktøy, så kan dette være jobben for deg. Send søknad fra denne lenken: https://www. l ...
Les mer »
Et ID-seminar om fremtidens ITSM med Halo. Teknologien og trendene du må vite om.
I samarbeid med HALO Service Solutions har vi gleden av å invitere deg til gratis seminar på Thon Hotel Opera. Her vil du lære hvordan HaloITSM effektiviserer og forbedrer IT Service Management, og hvordan det gir deg målbare konkurransefortrinn. Høydepunkter:1. Innføring i HaloITSMHaloITSM er et ...
Les mer »
Frokostseminar i Bergen 10. mars 2023
Vi ønsker velkommen til ID frokostseminar i Kronstadparken!I en verden med spisset konkurranse, økt risiko og stor knapphet på arbeidskraft med relevant kompetanse og erfaring, fremtvinges standardiserte løsninger og leveranser for å overleve. Dette kan bare gjøres gjennom å effektivisere og automa ...
Les mer »

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer