ID Seminar 7. februar: Thon Hotel Opera, Oslo

ID Seminar 7. februar: Thon Hotel Opera, Oslo

Publisert 2023-01-16- Et saturert MSP-marked stiller strengere krav - 


Totalleveransen er essensiell om man skal være konkurransedyktig i MSP-markedet i dag. Her må man levere i henhold til de tøffe kravene et saturert marked krever. Reaktive og trege bevegelser må moderniseres og automatiseres. Ved å skape en agil bedrift som enkelt kan skalere etter behov, kan du ta på deg flere oppgaver samtidig som du reduserer risikoen og gir dine kunder en sikker og forutsigbar tilgang til sine data. Når man automatiserer sine leveranser stilles det også større krav til kvalitet på verktøyene og prosessene rundt. 

Er det som skjer på MSP-markedet i USA et vindu inn i fremtiden for det norske MSP-markedet?

Cyberforsikring: De fleste bedrifter har forsikringer som dekker brann, innbrudd, tyveri og flere andre. Men hva med cyberforsikring?

Sikkerhet er et bredt begrep og det er mye som må sikres for at man skal være helt trygg. Angrepene blir stadig mer sofistikerte, og noen ganger lykkes de. Gjensidige vil holde et innslag om cyberforsikring. Hva kan dere sikre dere mot? Hva står dere til ansvar for som MSP når det kommer et regresskrav? Hva kreves av en MSP for å ha alt på det rene. Disse og mange flere spørsmål vil bli avklart når Gjensidige går på scenen. Her får du servert alt du trenger å vite om cyberforsikring.

*Intranet Distribusjon AS selger ikke forsikringer.

N-able: Her får vi som vanlig tung kompetanse fra N-able som har kommet for å hjelpe dere til å få det meste ut av verktøyene. 

Patching: Å vente med å installere en patch, er som å vente på å bli angrepet.

MSP Case study: En av våre norske MSP partnere forteller om sin erfaring med N-Sight og HaloPSA, hvor de deler hvordan de har tatt dette i bruk og hvorfor det er blitt en lønnsom investering i deres leveranser. Få et unikt innblikk i en annen MSP sin hverdag og se hvordan de skaper verdier med RMM, HaloPSA og samarbeidet med Intranet Distribusjon.


Agenda:  

  • Registrering og mingling
  • Innlegg fra MSP Pioner, Grunder og CEO i Intranet Distribusjon AS
  • Cyberforsikring: Gjensidige forteller deg alt du trenger å vite om dette som MSP
  • N-Central: Patching på sitt beste, det kan bli dyrt å vente
  • EDR: Neste generasjons AV er et must i dagens landskap. 
  • MSP Case Study: Få et unikt innblikk en annen norsk MSP sin hverdag.


Vi gleder oss til ID Seminar på Thon Hotel Opera i Oslo, som ligger sentralt plassert i Bjørvika med enkel tilgang til all transport. Vi holder til på rommet Carmen.

Dette blir en dag som det absolutt er verdt å få med seg
Nyeste saker

Et ID-seminar om fremtidens ITSM med Halo. Teknologien og trendene du må vite om.
Sett av 24. oktober! Da har vi gleden av å invitere deg til vårt seminar på Thon Hotel Opera. Fokus er satt på hvordan HaloITSM ikke bare transformerer IT Service Management, men også hvordan dette styrker bærekraftig forretningspraksis.  Ta farvel med utdaterte apper og verktøy! Oppdag verktøyene ...
Les mer »
Frokostseminar i Bergen 10. mars 2023
Vi ønsker velkommen til ID frokostseminar i Kronstadparken!I en verden med spisset konkurranse, økt risiko og stor knapphet på arbeidskraft med relevant kompetanse og erfaring, fremtvinges standardiserte løsninger og leveranser for å overleve. Dette kan bare gjøres gjennom å effektivisere og automa ...
Les mer »
Tjenestetilbud i romjulen
Vi har ubemannet kontor i romjulen. Bestillinger og tekniske henvendelser vil håndteres pr e-post. I tilfelle krise tilbyr vi også support pr telefon - send gjerne en varsling på e-post om du ønsker telefonsupport. E-post bestillinger og henvendelser: team@intranet. noE-post teknisk support: tekni ...
Les mer »

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer