Et ID-seminar om fremtidens ITSM med Halo. Teknologien og trendene du må vite om.

Et ID-seminar om fremtidens ITSM med Halo. Teknologien og trendene du må vite om.

Publisert 2023-09-25

I samarbeid med HALO Service Solutions har vi gleden av å invitere deg til gratis seminar på Thon Hotel Opera. Her vil du lære hvordan HaloITSM effektiviserer og forbedrer IT Service Management, og hvordan det gir deg målbare konkurransefortrinn.

Høydepunkter:

1. Innføring i HaloITSM
HaloITSM er et verktøy designet for å effektivisere og strømlinjeforme IT Service Management prosesser. Det hjelper organisasjoner med å håndtere IT-relaterte problemer og forespørsler på en strukturert og effektiv måte, noe som fører til redusert ressursbruk og kostnader. 

Tilpass IT til virksomhetens behov: Lever eksepsjonell kundeservice med et raskt, enkelt og fullt konfigurerbart system. Halo skreddersys for din virksomhet og skalerer med deg. 

Håndtering av hendelser: Håndter hendelser og overhold SLA-er på en enkel måte med HaloITSMs ITIL-tilpassede hendelseshåndtering. Det har aldri vært enklere å automatisere arbeidsflyten og sentralisere kommunikasjonen. 

Selvbetjeningsportal: Få frihet med en fullstendig tilpassbar white label-portal som skaper en forlengelse av merkevaren din. Sluttbrukere kan få tilgang til forespørslene sine, opprette saker og finne løsninger i kunnskapsbaseartikler. Kontroller hvilken informasjon de ser og hvilke handlinger de kan utføre, avhengig av brukeren. 

Kunnskapsbase: Bygg opp kunnskapsbasen din ved å gjøre løsninger om til artikler, eller lag eget innhold med detaljert søkeordsindeksering, omfattende formatering og filvedlegg. Øk produktiviteten og gjør informasjonen lett tilgjengelig med muligheten til å dele kunnskap og standardsvar. 

SLA-administrasjon: Bryt aldri en SLA igjen med SLA-administrasjon. Opprett flere tilpassede SLA-grupper, tidsfrister, prioriteringer og beskrivelser for svar- og løsningstider. Opplev automatiserte eskaleringsregler og e-poster for effektiv kommunikasjon i hele organisasjonen.  

2. Bærekraftig IT 

HaloITSM minimerer behovet for papirarbeid, reduserer energiforbruk og optimaliserer IT-ressursene. Med andre ord: HaloITSM hjelper deg å gjøre forretningsdriften mer bærekraftig.


Du jobber ikke bare grønnere med HaloITSM. Dere får flere grønne tall i regnskapet også. Gjennom å automatisere og strømlinjeforme ITSM-prosessene, eliminerer dere manuelt arbeid og reduserer tiden det tar å løse IT-problemer. Slik kan dere optimalisere ressursbruken og kutte driftskostnadene.


Hvorfor bør du delta?

- Du får innsikt i hvordan god IT Service Management bidrar til god bærekraft. 

- Du blir oppdatert på det siste fra vår sponsor N-able.  

- Du treffer andre som er opptatt av effektiv og bærekraftig IT Service Management. 

- Du får ressurser som kan hjelpe deg å implementere bærekraftig praksis i din organisasjon. 


Agenda:

10:30 - 11:20 Halo - The Halo Way
11:20 - 11:30 Pause 
11:30 - 12:10 Halo - Bærekraftig IT
12:10 - 12:40 Kundesuksess: TB Informasjonssystemer
12:40 - 13:00 Sponsor - N-able
13:00 - 14:00 Lunsj 
14:00 - 14:20 Sponsor - N-able
14:20 - 15:00 Halo -  Automatisering
15:00 - 15.30 Konkurranser og Q&A


                     Meld deg på her:

                     https://tinyurl.com/bdd9unte

                     Vennlig hilsen,

                     Team Intranet 


                     Nyeste saker

                     Vi søker etter flere Business Advisors!
                     Vi søker etter engasjerte Business Advisors som trives i rollen som både løsningsselger og rådgiver. Drives du av å oppnå gode resultater gjennom målrettet arbeid, fornøyde kunder, og har driv for bruk av IT som verktøy, så kan dette være jobben for deg. Send søknad fra denne lenken: https://www. l ...
                     Les mer »
                     Frokostseminar i Bergen 10. mars 2023
                     Vi ønsker velkommen til ID frokostseminar i Kronstadparken!I en verden med spisset konkurranse, økt risiko og stor knapphet på arbeidskraft med relevant kompetanse og erfaring, fremtvinges standardiserte løsninger og leveranser for å overleve. Dette kan bare gjøres gjennom å effektivisere og automa ...
                     Les mer »
                     ID Seminar 7. februar: Thon Hotel Opera, Oslo
                     - - Et saturert MSP-marked stiller strengere krav - Totalleveransen er essensiell om man skal være konkurransedyktig i MSP-markedet i dag. Her må man levere i henhold til de tøffe kravene et saturert marked krever. Reaktive og trege bevegelser må moderniseres og automatiseres. Ved å skape en agil ...
                     Les mer »

                     Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer