• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

MSP Mail

Tilbyr du fremdeles dine kunder andres løsninger for filtrering, sikring og arkivering av e-post?
Med våre MSP skybaserte produkter bygger du opp dine egne løsninger med den ypperste teknologien som markedet har å tilby

Komplett e-post administrasjon med sikring, kontinuitet og total kontroll!

MSP Mail tjenesten er en integrert løsning for MSP’er og IT forhandlere som pakkes inn som din egen. Fra et enkelt dashboard, håndteres sikring av e-post, kontinuitet og arkivering på en brukervennlig og selvfølgelig helt sikker måte. Som med andre MSP produkter er det bare å «slå på eller slå av».

MSP Mail

MSP Mail er vår skybaserte løsning for sikring av e-post (spam, virus, kontinuitet). I tillegg til at vi leverer skybasert inn- og utgående filtrering av spam, virus og andre e-post baserte trusler, sørger tjenesten også for at dine kunder har tilgang til å kunne sende og motta sine meldinger selv når infrastrukturen skulle være nede – vi kaller det for kontinuitet.

Finn ut mer om MSP Mail

MSP Mail Archive

MSP MailArchive er kommet som et tillegg til våre e-post tjenester og er en skybasert arkiveringstjeneste som kan brukes for seg selv eller sammen med MSP Mail. Med skybasert arkitektur, lynrask utrulling, ubegrenset skalerbarhet og NULL vedlikeholdskostnader, fremstår MSP MailArchive som et pålitelig og sikkert lagringsalternativ for kunders inngående, utgående og interne e-post trafikk.

Du som IT leverandør får en ferdig «klar til bruk» løsning for e-post sikring som administreres enkelt og greit gjennom et enkelt dashboard. Ingen investeringer, ingen bindinger og enkelt å ta i bruk – NÅ!

Finn ut mer om MSP MailArchive

Klikk her for å starte en prøveperiode allerede nå!