• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no
.

På tide å brette opp ermene etter sommeren. Endepunktsikring er fortsatt kritisk!

Hver eneste dag utsettes dine brukere for angrep fra alle kanter i sin IT-hverdag. Enten det er en ransomware variant, en utnyttet sårbarhet, eller Zero-Day angrep, så er det slik at man ikke lenger kan jobbe med antatt legitime oppgaver uten at disse truslene er til stede.
.

Dine kunder er i FARE!

Endepunktsikring bør stå høyt på timeplanen etter ferien.

Vi tilbyr sammen med SolarWinds MSP komplette løsninger som du med enkle klikk kan aktivere for å sikre dine kunders data og økonomi.

Med vår endepunktsikring sikrer du at deres systemer har optimal og sikker oppetid. Du gjør dem også motstandsdyktige mot de fleste typer angrep.

Ta første steget for å sikre dine kunder, fyll ut skjema under for å starte test av MSP Remote Monitoring & ManagementSøknad om MSP Remote Monitoring & Management testkonto

Kom igang med Max Remote Management idag!

Heisann!

Vi er veldig glade for at du har tatt beslutningen om å teste markedets mest brukte MSP løsning for drift og administrasjon av IT.

MSP Remote Monitoring & Management er en teknologiplattform med byggeklosser og ferdigsydde løsninger for endepunktsikring, drift og administrasjon av Windows, Mac, Linux maskiner i tillegg til mobile enheter med OSX, Windows og Android. MSP Remote Monitoring & Management er den perfekte løsning for alle som lever av å levere IT-tjenester til andre og du blir en del av en verdensomspennende kompetanse med over 15 000 andre MSPer verden over. I tillegg til de nevnte områder, får du tilgang til en rekke andre tjenester som backup, applikasjonskontroll, asset management og mye annet.

Start din gratis 30-dagers testperiode allerede i dag, så ser du med egne øyne!

Fyll ut skjemaet og klikk på send knappen. Kort tid etter skal du motta en e-post med videre instruksjoner på hvordan du skal komme i gang med MSP Remote Monitoring & Management. Følg anvisningene og legg inn noen få, men viktige enheter du ønsker å teste på. Legg gjerne inn det systemet foreslår, men det er viktig at vi tar en kort gjennomgang etter noen dagers bruk slik at du så tidlig som mulig får innblikk i alle muligheter.

Lykke til med din utprøving. Vi ser fram til å bli bedre kjent med deg!

Beste hilsen Team Intranet Distribusjon