• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

MAXfocus RemoteManagement

 

Over 12 000 MSPer og IT-supportbedrifter verden over (over 100 i Norge) benytter seg av MAXfocus-konseptet med verktøy for fjernadministrasjon, e-postsikring, backup og servicedesktjenester du trenger for å kunne levere profesjonelle tjenester til dine kunder. I tillegg har vi selvsagt de nødvendige byggeklossene du trenger for å kunne perfeksjonere og implementere tjenestene. Med oss på laget øker din inntjening og hverdagen blir lettere.

En Remote Management plattform som løfter din MSP-bedrift til nye høyder!

MAX RemoteManagement hjelper deg med å skape vekst, øke inntjening, tiltrekke deg flere kunder og binde fast løse break/fix-kunder enkelt og profesjonelt. I tillegg finner du fort ut at dette RMM-verktøyet passer for alle, enten du nå lever av break/fix, supportavtaler eller administrerte tjenester (MSP). Med MAX blir dine tjenester et rammeverk av overlegne IT-tjenester.

Store MSPer bruker mindre tid på interne systemer og får mer tid til sine kunder
Fremvoksende MSPer skalerer sin virksomhet og øker sin omsetning
Sultne nyetablerte IT-selskaper velger og betaler kun for de funksjonene de har bruk for.

Med MAXfocus har du mange valgmuligheter og du betaler kun for de du tar i bruk

w600_2986634_dmtemplate_webinar_cta_no
Fjernovervåkning

 

Vær i forkant når det gjelder tilgjengelighet,
ytelse og brukersupport. Effektiv og forutsigbar automatisert overvåkning er den eneste måten
å oppnå kritisk innsikt i kundenes systemer.
Dere kan dermed tilby kostnadseffektive tjenester, som hjelper degtil å se problemene
tidlig og løse dem fortløpende.

Inventaroversikt & sporing

 

Enkel administrasjon og sporing av kundenes program- og maskinvare. Med MAXfocus kan du utføre automatiske skanninger av dine kunders nettverk. Du reduserer tid og krefter brukt på manuelle rutiner. Best av alt; denne funksjonen er helt GRATIS for deg som forhandler.

Automated Monitoring Video
Konsolidert varsling og visning

 

Få full kontroll over alle nettverkene du administrerer. Få  oversiktlig status på tvers av alle dine kunders nettverk med  både web- og mobilbasert dashboard. Bruken av systemet er intuitivt, og du trenger ikke å bekymre deg tidskrevende internopplæring.

Fjerntilgang

 

Take control funksjonen i MAXfocus kobler deg enkelt og raskt til alle dine kunder. Dette gir enkel, rask og sikker support. Et klikk kobler deg til servere og arbeidsstasjoner, enten de er betjent eller ikke.

LES MER

   Remote Access and IT Support video
Integrasjon

 

Få rask og enkel integrering med PSA, helpdesk, ticketsystemer og andre MSP-systemer. Bruker du Autotask eller ConnectWise i dag? Opplev selv hvor enkelt det er å integrere det med MAXfocus RemoteManagement.

Systemrapportering

 

Lever høyere kundetilfredshet med MAXfocus RemoteManagement sin omfattende rapporteringsverktøy. Du kan for eksempel oppdage trender i systemytelser, og synliggjøre behovet for oppgraderinger eller utskifting. Du har mulighet til å få din egen firmalogo på alle rapporter du sender ut. Du har mulighet til å dokumentere usett arbeid i form av rapporter, og dette vil bidra til et styrket kundeforhold.

Se eksempel rapport under (Trykk for å forstørre)

Integration Video
 reports- max
Automatisert vedlikehold

 

Ha fokus på utvikle din bedrift.
De automatiserte tjenestene i MAXfocus Remote-
Management hjelper deg å holde fokus
på å gjøre forretninger, og ikke på
manuelle rutineoppgaver.

Patch Management

 

Sikrer at alle viktige systemoppdateringer er på plass. MAXfocus RemoteManagement inkluderer sårbarhetsscanning og sikkerhets patch management bygd på MAXs prisbelønnede LANguard™. Lever kostnadseffektiv patch management; øk fortjenesten og reduser risikoen for trusler.

LES MER

Automated_video
Patch_video
Managed Antivirus (MAV)

 

Vår integrerte antivirusløsning er kjent for sin høye ytelse, lave ressursbruk og få problemer. Alt gjøres via MAXfocus RM sitt dashbord: Utrulling, overvåkning, administrasjon, rapportering og
automatisk håndtering av trusler. Enklere blir det ikke!

Managed Online Backup(MOB)

 

MAXfocus tilbyr en omfattende, robust og ultrarask backupløsning i to forskjellige varianter: Ett frittstående produkt som kan brukes i kombinasjon med din eksisterende RMM løsning, og ett som er integrert i MAXfocus RemoteManagement. Begge løsninger gir «military grade» beskyttelse for dine kunders data, som gir deg en bekymringsfri hverdag til en svært rimelig pris.

LES MER LES MER

 

GFIMAX_iPHONE-IPADEn enkelt konsoll. Mange visningsmuligheter

Overvåk og administrer alle dine kundesystemer fra hvor som helst. Du har alltid full kontroll og oversikt.

w600_2986634_dmtemplate_webinar_cta_no

Managed security