• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

LOGICnow kjøpt opp av SolarWinds, hva nå?

Pressemelding til våre partnere 02.06.2016

Hei kjære partner!

De fleste av dere er nå blitt informert om MSP-markedets til nå kanskje største oppkjøp, nemlig det faktum at SolarWinds og LOGICnow eiere er blitt enig om å slå sammen det beste i N-able og MAX RM til Solarwinds MSP.

Når man ser på styrken i LOGICnows distribusjon og det potente mangfoldet i SolarWinds, så blir det hele ganske så logisk, og det er ingen tvil om vi står foran spennende tider.

Enn så lenge har vi selvsagt ikke alle detaljer, men det som er viktig for oss å understreke er at det blir «business as usual», og at det er ingen umiddelbare planer om å endre på noe som helst rundt dette. Det blir ingen endring i priser eller prismodell, men det ligger i kortene at man på sikt vil se at produktene litt og litt kommer til å smelte sammen.

For de av dere som ikke har sett detaljene, så klikk på lenken under og ta gjerne kontakt med meg eller teamet for mer informasjon.

Vi vil fortløpende holde dere orientert om eventuelle endringer og ser fram til enda mer spennende tider i MSP-markedet.

Med vennlig hilsen

for Intranet Distribusjon

Atle Opstvedt
Grunder og daglig leder