• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

ID Summit 2019 – Foredrag av Steinar B. Christensen

Nok et år nærmer seg slutten, og vi i Team Intranet inviterer derfor våre partnere til ID SUMMIT 2019. Derfor må du allerede nå holde av 20. November på Thon Hotel Opera i Oslo. Dette blir en spesiell dag.

Nok et år nærmer seg slutten, og vi i Team Intranet inviterer derfor våre partnere til ID SUMMIT 2019. Derfor må du allerede nå holde av 20. November på Thon Hotel Opera i Oslo. Dette blir en spesiell dag.

Her kommer første godbit:

Vi er så heldige at vi har fått med oss Steinar B. Christensen som skal holde sitt foredrag «Ingen tribuneplass».

Hvem er Steinar?
Steinar B. Christensen har lang fartstid som strategirådgiver og konsulent. Hans hovedfokus er kundeservice, kundeopplevelser og digitalisering. Han har tidligere vært eksportsjef i BKK og markedsdirektør i Fjordkraft.

Steinar var initiativtaker til etableringen av Bergen Kundeserviceforum, og har siden 2005 vært prosjektleder for konferansen Kundeservicedagene i Bergen. Han ble også kåret til årets serviceambassadør i Bergen i 2005. Han har gjennomført flere hundre kundemålinger, og er svært opptatt av hva som påvirker kundeopplevelsene. Steinar er brennende opptatt av service og er en engasjert formidler.

Foredraget: Ingen tribuneplass!
Steinar B. Christensen sitt foredrag «Ingen tribuneplass» handler om hvordan man bygger identitet og omdømme, hvordan man skaper et godt arbeidsmiljø og hvordan man lykkes sammen på arbeidsplassen.

Steinar sier han kan lukte kulturen til en bedrift rett innenfor inngangsdøren. Han mener alle uansett rolle er stedfortreder for direktøren – sett fra kundens ståsted. Steinar bruker en rekke praktiske eksempler som underbygger hans poenger på en enkel og morsom måte.

Følg ellers med her ettersom vi slipper én spennende nyhet i uken frem til siste uken før 20. November.
PÅMELDING
ID SUMMIT 2019
20. NOV – KL10.30 – 16.30
Thon Hotel Opera Oslo
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
NB! Arrangementet er GRATIS, men vi forbeholder oss retten til å belaste påmeldte deltakere som ikke stiller uten å ha gitt beskjed om avmelding innen 15.11.2019 med Kr 1.000,-