• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

ID SUMMIT 2019 Petter Johnsen

ID SUMMIT 2019 – Hvordan skaffe flere leads til min bedrift? I Petter Johnsens foredrag vil han ta oss med på en reise fra å tenke smart digital strategi til hva man må ta stilling til når man skal kjøre digitale kampanjer for å generere leads.

ID SUMMIT nærmer seg! Her kommer andre godbit!
Vi i Team Intranet er lidenskapelig opptatt av at våre partnere skal lykkes. Vi vet at på grunn av det økende fokuset på cybersikkerhet sitter det nå mange virksomhetsledere og tenker på hvordan de skal sikre seg mot dette. Dette er en ypperlig mulighet for å få nye kunder – men da må kommunikasjonen sitte!

Vi er derfor så heldige at vi har fått med oss Petter Johnsen.

Hvem er Petter?

Petter er partner og strategisk rådgiver i Kalibrert. Petter rådgir kunder innenfor digital markedsføring og har bred erfaring med å hjelpe bedrifter med digital synlighet som nettopp skal støtte salgsavdelingen med å generere leads.

Foredraget: Hvordan skaffe flere leads til min bedrift?

I Petters foredrag vil han ta oss med på en reise fra å tenke smart digital strategi til hva man må ta stilling til når man skal kjøre digitale kampanjer for å generere leads.

Petter vil belyse hvordan kundereisen for dine kunder faktisk foregår og hvordan vi kan bruke innsikt til å lage en god strategisk plan. Han er også opptatt av et effektivt samspill mellom salg og markedsføring.

Gjør dere klar til ID SUMMIT 20. November på Thon Hotel Opera i Oslo.
Neste godbit kommer fortløpende!

Hilsen Team Intranet!

 
PÅMELDING
ID SUMMIT 2019
20. NOV – KL10.30 – 16.30
Thon Hotel Opera Oslo
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
NB! Arrangementet er GRATIS, men vi forbeholder oss retten til å belaste påmeldte deltakere som ikke stiller uten å ha gitt beskjed om avmelding innen 15.11.2019 med Kr 1.000,-