• Intranet Distribusjon
 • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
 • Telefon: 55 38 99 20
 • E-post: team@intranet.no

Acronis Backup Advanced for Hyper-V

Tar du sjanser med din Hyper-V?

Det er ikke det samme hvilken type backup du bruker på dine virtuelle maskiner. Microsoft Hyper-V backup krever en helt annen tilnærming enn VMware vSphere fordi verten også kjører på Windows. Klarer ikke backup’en din å sikre både VM’er og vert, så lever dine data farlig.

Det kan være utfordrende med hypervisor migrering også, enten du flytter fra VMware til Hyper-V eller skal oppgradere fra Windows Server 2008 til 2012. Velger du den rette backup’en for Hyper-V, får du en komplett beskyttelse og en enklere administrasjon med lav TCO.

Derfor skal du bruke Acronis Backup Advanced for Hyper-V!

Markedets beste backup for Microsoft Hyper-V

Acronis Backup Advanced plattformen gir deg rask, fleksibel og kostnadseffektiv backup og gjenoppretting av Hyper-V virtuelle maskiner og verter.

 • Agentløs VM backup med Agent for Hyper-V
  Backup og gjenoppretting gjøres av en vertsbasert agent og krever ikke installasjon av agenter i de virtuelle maskinene.
 • Agentbasert VM backup med Agent for Windows
  For spesielle virtuelle maskiner som maskiner med Pass-through disker, kan Agent for Windows installeres på den virtuelle maskinen for å kjøre backup som ved fysiske maskiner.
 • Hyper-V Host Backup
  Sørger for at den fysiske Hyper-V verten også kan gjenopprettes i tilfelle havari ved at også verten inklusive operativsystem og konfigurasjon sikres ved hjelp av Agent for Windows uten ekstra kostnader.
 • Sentralisert administrasjon
  Gjennom Acronis Management Serve administreres agentene for Hyper-V og andre sentralt.  Eget dashbord som gir deg en konsolidert visning og kontroll over hele din backup infrastruktur.
 • Migrering med unified backup format
  Agent for Hyper-V bruker et såkalt «unified backup format» som er fullstendig kompatibelt med andre plattforms agenter som Agent for Windows, Agent for Linux og Agent for ESX(i). Acronis Universal Restore rekonfigurerer automatisk systemene og legger inn nødvendige maskinvare drivere slik at systemene booter i sine nye virtuelle eller fysiske omgivellser. Gjenopprett imager tatt av fysiske servere eller andre hypervisorer og/eller visa versa. Du får med et ubegrenset antall migreringer i lisensen.

Klikk her for mer detaljer hos produsent