• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Hvor fort tar du dine kunder fra krise tilbake til regulær drift?

Hvordan responderer du når ulykken er ute? Utstyrsfeil, naturkatastrofe, brukerfeil? Uansett hva som er årsak til driftsbrudd så gjenoppretter MSP Backup & Recovery data lynraskt og stabilt så man får gjenopptatt regulær drift så fort som mulig.

Tidsavbrudd måles i kroner og øre for dine kunder. Verdien av din leveranse blir målt i tid og punkt for gjenoppretting. Kostnad for deg måles til dels også i tidsforbruk. Det er med andre ord mye å tjene og spare på å ha en stabil og rask Backup & Recovery løsning.

Erfaring viser at IT-drift bedrifter som håndterer backup for mange kunder ofte ender opp med å bruke en håndfull forskjellige løsninger. Dette er gjerne ikke den mest effektive strategien når det kommer til å spare kostnader og øke inntjening.

MSP Backup & Recovery er på samme tid både avansert nok og enkel nok i bruk til å dekke de aller fleste behov dine kunder måtte ha:

HYBRID LØSNING
Alle backup data lagres sikkert på ekstern lokasjon, i tillegg kan du lagre/hoste selv om du vil. Med tilgang til data både on og offsite kan du gjennomføre gjenoppretting i løpet av minutter istedet for timer.

ENKELT, OVERSIKTLIG OG AUTOMATISERT
Flytting av kunder inn i løsningen er uhyre enkelt, og vi hjelper deg hele veien. Fordelen med å kunne se alle dine kunder samlet i en konsoll hjelper deg til mer effektiv drift.

INNEBYGGET DISASTER RECOVERY
Sikring av driftskontinuitet krever en rask og utprøvet gjenopprettings prosess.
MSP Backup & Recovery hjelper deg å:

  • Forenkle og redusere gjenopprettingstid for fysiske Windows systemer
  • Automatisere fullstendig gjenoppretting av system til Hyper-V eller VMware hypervisor

GJENOPPRETT ALT
Uansett hva som må gjenopprettes kan MSP Backup & Recovery gjøre jobben. Fra enkeltfiler til gjenoppretting av hele systemer, Microsoft SQL databaser eller et punkt i en Exhange mailbox. Alle gjenopprettings operasjoner er enkle å utføre.

ENKEL PRISSTRUKTUR
Enkel og forutsigbar prisstruktur gjør at det blir lett å beregne pris til kunder. Dette gir deg forutsigbare månedlige inntekter og økt vekst.

Se og prøv selv hvor god denne løsningen er!
Prøv MSP Backup & Recovery gratis her!

Har du spørsmål eller trenger hjelp så er det bare å ringe oss for å slå av en prat på tlf 55 38 99 20 eller send oss en e-post så hjelper vi deg.