2021-05-20 16:08:11

       Integrasjon i N-able N-central med DNSFilter
 

Vi er nå i en tid hvor mengden data som skapes er for stor til å håndteres ene og alene av mennesker. Dette gjelder også innenfor sikkerhet, hvor malware genereres i en så stor mengde at det er vanskelig å få med seg alt, og noe slipper igjennom sikkerhetslagene vi har satt opp, i havet av informasjon som flyter rundt. 

Innenfor antivirusløsninger så har vi de siste årene sett et skifte fra å være avhengig av definisjonsfiler og signaturdatabaser til å bruke maskinlæring og kunstig intelligens for å se hvordan malware oppfører seg istedenfor hvordan det ser ut på utsiden, såkalte nestegenerasjons antivirus. 

Vi har lenge tilbudt denne type løsninger i form av N-able EDR, og det neste steget i retningen av en mer automatisert tilnærming til sikkerhet, i form av kunstig intelligens og maskinlæring, er webfiltrering. N-able N-central har nå fåttt en integrasjon med DNSFilter, som er et nestegenerasjons webfiltreringsprodukt. 

Dette tar steget fra å bruke en statisk database for å se om en webside er farlig eller ikke, til å se på innholdet og hva som skjer når du går inn på en webside for å avgjøre om den er farlig eller trygg. 

Les mer om dette her: 

 

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer