Artikler

Avduking av kraften til HaloCRM

Avduking av kraften til HaloCRM:Halo lager programvare for IT Service Management (ITSM), Customer Relationship Management (CRM) og Professional Service Automation (PSA). Disse er kjent som HaloITSM, HaloCRM og HaloPSA. I over 25 år har Halo hjulpet noen av verdens beste team, fra merkene du elsker ...

Les Mer
2022-04-01

Nytt i N-able Patch Management

En veldig etterspurt funksjon i Patch Management har vært mulighet til å lage mer granulære policyer for automatisk godkjenning av patcher.  Per nå har godkjenninger, både for Microsoft- og tredjepartsprodukter, kun vært på fem nivå – Critical, Important, Moderate, Low og Other. For Microsoft-produ ... Les mer »

2021-09-22

Ecit Solutions One

Slik har ECIT Solutions AS økt verdien på sine tjenester!Intranet er av mange omtalt som MSP-pioneren i Norge, og vi er og skal alltid være den foretrukne partner for bedrifter som lever av å selge IT-tjenester. Vår hovedkompetanse er å utvikle kommersielle tjenester til sikring, drift og tilgjenge ... Les mer »

2021-08-30

Slik har JPC AS økt verdien av sine tjenester

Slik har JPC AS økt verdien av sine tjenester ved hjelp av N-able- porteføljenIntranet er av mange omtalt som MSP-pioneren i Norge, og vi er og skal alltid være den foretrukne partner for bedrifter som lever av å selge IT-tjenester. Vår hovedkompetanse er å utvikle kommersielle tjenester til sikrin ... Les mer »

2021-06-16

Tech-Arrow contentACCESS Email Archive

Arkiveringssystemer har aldri før vært like viktig som det er i dag! Det genereres mer og mer informasjon, og reglene for hvordan all denne informasjonen skal behandles blir strengere. Dermed er det a ... Les mer »

2021-05-21

Tre avgjørende funksjonaliteter i en moderne Service Desk

Tre avgjørende funksjonaliteter i en moderne Service Desk For en fremtidsrettet og moderne bedrift er det vesentlig å tilrettelegge for at virksomhetens ansatte både føler seg verdsatt, men også hørt. ... Les mer »

2021-05-20

Integrasjon i N-central med DNSFilter

Integrasjon i N-able N-central med DNSFilter   Vi er nå i en tid hvor mengden data som skapes er for stor til å håndteres ene og alene av mennesker. Dette gjelder også innenfor sikkerhet, hvor malware ... Les mer »

2021-05-11

Disse fasene må bedrifter igjennom for å administrere IT best mulig!

Disse fasene må bedrifter igjennom for å administrere IT best mulig For de fleste bedrifter kreves det både tid og tåldmodighet for å finne den best mulige flyten for den daglige driften av virksomhet ... Les mer »

2021-04-30

PSA vs ITSM vs ESM

PSA vs ITSM vs ESM: Hva er den rette løsningen for din MSP? Dagens PSA-er er designet for å hjelpe profesjonelle serviceoperatører med å bli mer effektive. Generelt er det et rimelig alternativ for IT ... Les mer »

2021-03-10

Fem cybertrusler som kommer forbi tradisjonelt Antivirus

Fem cybertrusler som kommer forbi tradisjonelt AntivirusI denne artikkelen kan du lese om fem trusler mot cybersikkerhet som ikke tradisjonelt Antivirus klarer å stoppe.   ... Les mer »

2021-03-10

SolarWinds EDR Rollback: A Cybersecurity Time Machine

SolarWinds EDR Rollback: A Cybersecurity Time Machine Et av nøkkelelementene for å ha en god EDR-løsning er at den er istand til å automatisere responsen for mange av sikkerhetstruslene som kommer hve ... Les mer »

2021-03-10

Acronis Cyber Protect- Fem nivåer av integrasjon

Acronis Cyber Protect- Fem nivåer av integrasjonCybersikkerhets tjenester er en av de beste måtene for en MSP å skape vekst og økt fortjeneste i dagens marked. For å gjøre dette på best måte må MSP bedrifter adressere fem forskjellige og kritiske utfordringer med integrasjon og automatisering på et ... Les mer »

2021-03-10

Acronis- Hvordan snakke om Cybersikkerhet med dine kunder?

Acronis- Hvordan snakke om Cybersikkerhet med dine kunder?For å sørge for at dine kunder er best mulig sikret mot tuslene som er der ute, må du være istand til å føre de rette samtalene med dem. I arket under får du gode spørsmål og innspill til hvordan du skal få full oversikt over dine kunders si ... Les mer »

2021-03-09

Syv grunner for å ta Backup av Microsoft 365 Data

Syv grunner for å ta Backup av Microsoft 365 Data Denne artikkelen dekker syv gode grunner til hvorfor du skal ta Backup av Microsoft 365 Data, som du kan bruke i dine salgspresentasjoner.  ... Les mer »

2021-02-18

Acronis Cyber Protect Cloud ble i 2020 sertifisert av ICSA Labs

Acronis Cyber Protect Cloud ble i 2020 sertifisert avICSA LabsAcronis Cyber Protect Cloud fikk en nesten perfekt score (99,9%) på realtidsoppdagelse av nye og ukjene malware-trusler. Les mer om resultatene i artikkelen under.   ... Les mer »

2021-02-18

SolarWinds Service Desk- Smart start

SolarWinds Service Desk- Smart start SolarWinds Service Desk, en fullpakket ITSM plattform til dine interne og eksterne leveranser. Dette verktøyet gir deg full kontroll over alle prosessene av tjenes ... Les mer »

2021-02-18

Fem fordeler virksomheter får av å bruke SolarWinds Service Desk.  

Fem fordeler virksomheter får av å bruke SolarWinds Service Desk.   Service Desk har vært noe man brukte i IT avdelingen. Dette har de siste årene endret seg i takt med digitalisering av arbeidsplasse ... Les mer »

2021-02-12

Hvordan kan moderne MSP – bedrifter gjøre kaos om til muligheter?

Hvordan kan moderne MSP – bedrifter gjøre kaos om til muligheter? En velbrukt løsning for mange MSP-bedrifter er å ta i bruk flere leverandører og sikkerhetsverktøy for å dekke kundens sikkerhetsbehov ... Les mer »

Send oss en melding, så kontakter vi deg innen 24 timer