• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Intranet seminarer og workshops

Team Intranet er alltid på veien! Sett av tid i din kalender nå!


Neste seminar er i Trondheim 14. oktober på Britannia Hotel As!

Fokus på suksesskriterier, LOGICcards og veien videre. Kombiner god mat med faglig påfyll!

Klikk her for mer informasjon og påmelding!


 

Neste seminar skjer i Tromsø 5. mai på Radisson Blu Tromsø!

Etter en April måned med en rekke en-til-en seminarer ute hos våre kunder, samler vi ressursene i Mai og arrangerer MSP seminar i Nordens Paris. Er du i nærheten eller kunne tenke deg en tur til vårt fantastiske Nord og trenger en faglig grunn? Les mer her!


 

Neste seminar er på hurtigruten MS Richard With 10-12 mars!

I januar har vi har vi hold seminarer i Stavanger og en rekke mindre dedikerte seminarer i Kristiansand, Oslo, Fredrikstad, Hønefoss, Brevik og Skien – her hviler vi ikke :-). I mars har vi tradisjonen tro våre båtseminarer som arrangeres ombord i hurtigrute skipene – denne gang MS Richard With som er et av 90 tals skipene med idylliske og innbydene konferanselokaler. Grunnet endringer i flytider fra Tromsø, har vi i år valgt å kutte Tromsø fra Stigombord seminarene, men vi lover å ta dette igjen. Les mer her om neste seminar!


Neste MAXfocus seminarer holdes i november!

Sett av 19. november kl 11.30 på Felix konferansesenter i Oslo og 21. november 12.00 i Kronstadparken i Bergen! Klikk her for mer informasjon!!


GFI MAX seminar 7. mai  kl 11. på Thon Hotel Opera

GFI MAX seminaret er bygget på samme innehold som de suksessfulle stigombord seminarene med fokus på nye funksjoner (GFI MAX Backup, ServiceDesk, AppControl) og hvordan bygge seg opp ekstra inntekter uten å måtte øke ressurser eller bemanning. Videre har vi fått med oss Harald Ramsøy fra GFI MAX som tar oss gjennom MSP utviklingen i USA/Europa vs Norge.  Hvor verden går for de som lever av å levere IT tjenester i vår del av verden? Selger du produkter eller selger du tjenester satt i system basert på egne forutsetninger?  Sett av tid i kalenderen hvis du vil vite mer om hvordan du kan rasjonalisere din IT drift og samtidig øke dine inntektsmuligheter på eksisterende kunder. Er du rede for framtiden? – klikk her for mer informasjon


Acronis reunion party & lunsj seminar 14. mai 2014 på Thon Hotel Opera

Acronis har etter noen turbolente år ryddet i sortimentet, rebrandet og gjort noen meget interessante oppkjøp.  14. mai får vi med oss Henrik Petersen fra Acronis samt tekniske ressurser fra Acronis UK til en gjennomgang av hva som er hva i den rebrandete porteføljen, et faglig innblikk i Acronis Access produktene og til slutt et «Geeks corner» hvor du kan diskutere dine tekniske problemer og utfordringer med våre og Acronis sine medarbeidere.

MELD DEG PÅ NÅ!


GFI MAX teknisk workshop

Timo Rosener tar turen til Bergen for å holde teknisk workshop på de nye modulene GFI MAX Service Desk, App Control i tillegg til generell gjennomgang av tekniske konfigurasjoner og bruk av MAX konseptet. Benytt anledningen til å få en teknisk oppfriskning. NB! Inklusive lunsj!

MELD DEG PÅ NÅ!


Stigombord 2014

I perioden 17 til 21 mars 2014 tar vi med oss pikk og pakk ombord i Hurtigrutens MS Finnmark og holder tradisjonen tro seminarer i Bergen, Ålesund, Trondheim, Bodø og Tromsø. Sjekk kalenderen og sørg for at du har tid de timene vi er i land. Vi holder maten og mentalt påfyll og garanterer deg spennende nyheter og høyaktuelle temaer. Årets seminarer er bygget rundt GFI MAX konseptet med fokus på nyhetene GFI MAX Backup og Servicedesk. I tillegg holder vi dedikerte forelesninger om MSP markedet og oppbygging av salgbare konsepter.


29. oktober 2013 arrangerer vi GFI MAX teknisk- og salgs workshops på Quality Hotel Saga i Tromsø.

Mange har etterspurt disse kursene og med Timo Rosener fra GFI MAX på det tekniske og Atle Opstvedt fra Intranet på konseptuelle rundt salg, er dere sikret topp kvalitet og realistiske temaer. For deg som har MAX som daglig verktøy i ditt utøvende arbeid, er dette en unik sjanse til å få gjennomgått de ulike innstillingene og bruksmåter av konseptet slikat du er sikret et enda bedre resultat på effektuering og driftsstabilitet. Timo Rosener vil gå i dybden på…


GFI MAX workshops i Bergen og Stavanger

27. og 28. august arrangerer vi teknisk- og salgs workshops på GFI MAX i Bergen og Stavanger. Dagen starter med teknisk workshop med innlagt lunsj. Deretter får vi besøk av Chris Martin som gir oss en tyvkikk på GFI MAX sitt MDM konsept for drift og administrasjon av mobile enheter. Det hele rundes av med en konsentrert salgsworkshop, som gir deg en vitamininnsprøytning for hvordan selge tjenester i hverdagen. Først ut er Bergen (27.) på Grand Hotel Terminus, og dagen etter forflytter vi oss til Thon Hotel Sandnes (28.)


 

GFI MAX workshops 19/06/13 på Thon Hotel Opera!

Onsdag 19. juni inviterer vi til workshops i Oslo – Dagen starter med Teknisk workshop fra 08.30 til 12.30 (inkl. lunsj) hvor Timo Rosener fra GFI MAX går i dybden på bruken av MAX og viser deg hvordan du bedre kan utnytte mulighetene i GFI MAX dashbordet / agenten. Pris kr 890,- inkl. lunsj – Anbefales!

Samme dag arrangeres det en gratis salgsrettet workshop fra 13.30 – 15.30, hvor Atle Opstvedt viser deg hvor du kan bygge nye spennende tjenester basert på GFI MAX konseptet for å sikre faste månedlige inntekter. Om ønskelig kan du melde deg på begge workshops. Det er også mulig å kombinere lunsj/salgs workshop hvor du blir belastet lunsj (kr 450,-)