• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Acronis Files Connect 10.5

Er din arbeidsplass blant 80% av bedriftene som har Mac-brukere med behov for tilgang til filer og dokumenter i et blandet Mac-Windows-miljø? Da kjenner du sikkert til at Windows og Mac kommuniserer på ulike måter.

Når Mac-brukere prøver å få tilgang Windows fil- og printservere, er det vanlig å oppleve utfordringer med ytelse, dataintegritet, trege søk og flere andre ting.

Med Acronis Files Connect 10.5 får du en løsning på alle disse utfordringene – og du får det beste fra to verdener.

Hva er Acronis Files Connect 10.5

Acronis Files Connect 10.5 er den beste fil- og skriverdelingsløsningen for integrasjon av Mac i en bedrift fordi den eliminerer bort problemer med SMB-protokoll, samt ytelses- og kompatibilitetsproblemer – en gang for alle. Etter mer enn 15 års utvikling er Acronis Files Connect 10.5 den eneste løsningen som presenterer den fulle Mac-opplevelsen som brukere etterlyser for å opprettholde kompatibiliteten med Windows-infrastruktur.

I kjernen er Acronis Files Connect 10.5 en Apple File Protocol (AFP) fildelingstjeneste som kjører på Windows-server. Den lar Mac koble til fildelinger og NAS via AFP i stedet for Server Messaging Block (SMB) Protocol.

Her kan du se hva som er som er nytt i Acronis Files Connect 10.5 og laste ned en 21-dagers gratis prøveversjon