• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.no

Hvorfor du bør tilby en Hybrid Sky Backup & Recovery løsning

 

Med hybrid sky tilnærming til backup og gjenoppretting (BDRaaS) maksimerer man sikkerhet, pålitelighet og gjenopprettingstid. Dette oppnås via full fleksibilitet og kontroll over hvilke data som lagres og hvor de lagres.

En hybrid sky har fire store fordeler for enhver som leverer IT-tjenester:

1. Total dekning

Når man bruker en hybrid sky løsning for backup og gjenoppretting (BDRaaS) får du mulighet til å ta backup av flere av dine kunders enheter – alt fra fysiske og virtuelle servere til arbeidsstasjoner og bærbare pc-er. I tillegg får man flere valg for gjenoppretting. En bruker kan for eksempel gjenopprette tapte filer direkte fra en bærbar pc.

En server som går ned behøver ikke å gjenopprettes til samme type maskinvare, man kan gjenopprette til virtuell maskin i skyen om man vil. Du velger hva som er raskest og best tilpasset din kundes behov.

2. Sentral styring

Tid er penger når man håndterer flere kunder og hundrevis av enheter. Man har ikke råd til å håndtere hver enhet manuelt. Risiko for feil eller at man overser noe er i så tilfelle høy.

Ettersom skyløsninger er bygget for å håndtere fjernstyrt, distribuert IT infrastruktur får man sentralisert styring som gir oversikt over status på backup-er til enhver tid. Gjenoppretting blir også vesentlig forenklet.

3. Fleksibilitet og høyt detaljnivå

Med backup og gjenoppretting i hybrid sky har du mer valgfrihet når det gjelder hvor, når og hvordan kunders enheter tas backup av. Kritiske enheter kan lagres on-site for rask gjenoppretting med redundanse backup i skyen for ekstra sikkerhet. Mindre kritiske enheter eller mindre datasett kan lagres direkte til skyen. Dette sørger for at det blir kostnadseffektivt å ta backup og håndtere arbeidsstasjoner som det tidligere var for dyrt å holde oppdatert. Man kan ta backup av alt fra én enkelt fil til ett fullt image eller virtuellt image – uansett hvilke behov dine kunder måtte ha.

Dette skaper også nye muligheter for mersalg: Man kan f.eks tilby skreddersydd beskyttelse for en direktør laptop, og mer generell eller begrenset backup for ansattes pc-er. Muliggjør tilpassning av priser etter kundens krav.

4. Pålitelig ytelse

Dagens sky teknologi byr på veldig høy pålitelighet og hastighet. En hybrid tilnærming lar deg kombinere denne høye ytelsen med lynrask og umiddelbar onsite backup og gjenoprretting som tar høyde for ethvert mulig scenario.

Viktigst av alt, en hybrid løsning gjør at dine kunder ikke kun må stole på backup på huset. Ved hendelser som skader deres maskinvare vil de ha mulighet for å gjenopprette data fra skyen.

MSP Backup & Recovery leverer alle fire fordelene med å bruke en hybrid sky løsning. I tillegg er løsningen meget enkel i bruk og gir deg finjustert kontroll. Fyll ut skjema under for å starte en gratis test idag.

Les mer om MSP Backup & Recovery her.

MSP Backup & Recovery leverer alle fire fordelene med å bruke en hybrid sky løsning. I tillegg er løsningen meget enkel i bruk og gir deg finjustert kontroll. Fyll ut skjema oppe til høyre for å starte en gratis test idag.

Les mer om MSP Backup & Recovery her.