• Intranet Distribusjon
  • Edvard Griegs vei 3B, 5059 Bergen.
  • Telefon: 55 38 99 20
  • E-post: team@intranet.noSøknad om testkonto i MAX Remote Management

Kom igang med Max Remote Management idag!

Heisann!

Vi er veldig glade for at du har tatt beslutningen om å teste markedets mest brukte MSP løsning for drift og administrasjon av IT.

MAX RM er en teknologiplattform med byggeklosser og ferdigsydde løsninger for endepunktsikring, drift og administrasjon av Windows, Mac, Linux maskiner i tillegg til mobile enheter med OSX, Windows og Android. MAX RM er den perfekte løsning for alle som lever av å levere IT-tjenester til andre og du blir en del av en verdensomspennende kompetanse med over 15 000 andre MSPer verden over. I tillegg til de nevnte områder, får du tilgang til en rekke andre tjenester som backup, applikasjonskontroll, asset management og mye annet.

Start din gratis 30-dagers testperiode allerede i dag, så ser du med egne øyne!

Fyll ut skjemaet og klikk på send knappen. Kort tid etter skal du motta en e-post med videre instruksjoner på hvordan du skal komme i gang med MAXfocus-konseptet. Følg anvisningene og legg inn noen få, men viktige enheter du ønsker å teste på. Legg gjerne inn det systemet foreslår, men det er viktig at vi tar en kort gjennomgang etter noen dagers bruk slik at du så tidlig som mulig får innblikk i alle muligheter.

Lykke til med din utprøving. Vi ser fram til å bli bedre kjent med deg!

Beste hilsen Team Intranet Distribusjon